sourze.se

Man blir inte en bra bloggare på en vecka

Många försöker att bli kändisar inom bloggvärlden idag, utan att någon lyckas. Men vad är det egentligen man söker där uppe, är det pengarna eller är det berömmelsen?

Att ligga på populäritetslistorna i bloggvärlden har blivit mycket viktigare än vad det har varit. När jag började blogga låg Kenza, Kissie & Paow på bloggtoppen, då var det stort om man kom upp dit, ja, man fick status helt enkelt! Idag är det mer att man vill ligga där uppe för man tror att man ska bli en kändisbloggare.

Men man blir inte en bra bloggare på en vecka. I dagens läge kan i princip vilken skitblogg som helst hamna på listan. Allt som krävs för att man ska hamna där är att man är aktiv, kommenterar massa andra bloggar och uppdaterar tio gånger om dagen. Men gör detta verkligen en blogg läsvärd?

Jag tycker att det borde finnas ett annat system, att man kunde få en chans utan att behöva slita och kommentera andra bloggar för att man själv ska få lite glans för de som nu vill bli "kändis" i bloggvärlden.

Det finns många diskussioner omkring bloggar och bloggvärlden, men för att man som bloggare ska få läsarna att stanna tror jag personligen att man måste ha något tema, man kan inte bara skriva om sin vardag. Vi läsare vill inte veta att du var ute med din hund för tionde gången och att han fortfarande inte ville skita. Man vill kunna läsa om till exempelvis humor, mode eller sex. Eller vad du som person nu intresserar dig för och tycker är intressant att skriva om.

Många försöker att bli kändisar inom bloggvärlden idag, utan att någon lyckas. Men vad är det egentligen man söker där uppe, är det pengarna eller är det berömmelsen?


Om författaren

Författare:
Elin Amour

Om artikeln

Publicerad: 23 aug 2011 09:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: