sourze.se

Tony Olsson bör inte få tidsbegränsat straff

Tony Olsson är den typ av brottsling som det är tveksamt om han någonsin ska få gå fri. I en demokrati ska man ju ha tidsbestämda straff, men ska personer av Tonys kaliber, som inte ens verkar ha förstått vad de gjort, verkligen gå fria?

Jag läste lite grand ur Tony Olssons blogg och har tidigare läst hans bok, och det är som att ordet ”ånger” inte ens finns i hans ordförråd. Allt dåligt här i världen är bara andras fel. Jag vet att Tony har ett humanistiskt intresse för historia, han visade för en vän till mig ett brev som han fått av Peter Englund. Men så har han också den här sidan som inte verkar förstå att han gjort fel. Han är en fara för andra med sitt trängande behov av att skjuta på folk när han känner för det.

Han känner ingen ånger och han har inte ens vett att spela att han känner ånger. Lars Norén använde ju honom som skådespelare och jag måste säga att han var ett sällsynt dåligt val. Han bör försöka visa att han förstått att han har dödat folk och att det har satt spår inom honom. Att han förstår. Så länge han inte gör det bör han sitta i fängelse på livstid, och då menar jag livstid.


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 03 jun 2011 11:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: