sourze.se

Israel måste agera för att undvika en andra förintelse

"Alla länder har faktiskt rätt att försvara sig själva trots Goldstone! Och det finns inget land som heter Palestina eftersom både Arafat och Abbas har vägrat att fredsförhandla."

Gå in och titta på videon på JPost, där Dr. Uzi Landau, Israels infrastrukturminister, berättar om den självklara nödvändigheten att Israel av säkerhetsskäl, och efter det att palestinierna kastat alla förhandlingsresultat i sjön, annekterar Judéen/Samarien, först och främst area C, som är helt väsentlig för Israels säkerhet då den bland annat består av en lång bergsrygg där man lätt kan skjuta ner på hela Israels kärna. Arafat skrev i Osloavtalet under på att Israel har full kontroll där.

Danon, Knessetmedlem, förbereder ett beslut i Knesset om att annektera Västbanken och dra tillbaka alla löften från Osloöverenskommelserna om palestinierna ensidigt utropar stat.

Nästa vecka kommer Landau och Diaspora Affairs Minister Yuli Edelstein att hålla ett rally i Knesset tillsammans med akademiker och förre utrikesministern Moshe Arens om självklarheten i att agera emot vad palestinierna ensidigt hittar på i brott emot alla tidigare förhandlingsresultat. De som tänkte i dessa banor tidigare ansågs extrema men nu har palestinierna tvingat fram det som ett allmänt tänkande.

Vid Oslo gav Israel diplomatiska, säkerhetsmässiga och ekonomiska löften, och alla annuleras om en palestinsk stat utropas.

Kahlon är en annan Likudminister som säger exakt samma sak. "Tar de ensidiga steg så gör vi det självklart också." "Kahlon: Annex W. Bank in response to unilateralism" Han betonade också att regeringen har hållit sitt löfte om vidare byggnation i area C, som styrs av Israel. Den enda stora klossen som förhindrar regeringens löften är Ehud Barak, vänsterministern som hatar alla judar med nationella intressen.

Transportminister Yisrael Katz talade emot det ensidiga deklarerandet av en palestinsk stat Katz: Palestinian state will be an Iranian foothold. Han sade detta under ett besök i Itamar där han lovade utbyggnad av vägarna där.

Hamas talar från en mycket svag position, de sade absolut nej till ett samgående med Abbas medan Syrien fortfarande var en stark diktatur hatad av folket, men nu när Assad sitter allt lösare blir Hamas livrädda att också förlora det fotfästet och ledningen är ju alltför rädd för krig för att bo i Gaza. Ingen vet vad som kommer att hända, kommer Abbas att ta kontrollen i Gaza eller kommer Hamas att ta över Judéen/Samarien? Det är liksom ingen mening att det bara fortsätter som de senare åren. Abbas har fängslat en hel del Hamas-terrorister, tänker han släppa dem lösa? Då får Israel gå med håven igen och fånga in otyget. De kommer inte ett ögonblick att bry sej om utifall Abbas börjar gråta om intrånget inför världen, de har tröttnat på hans krokodiltårar. Alla länder har faktiskt rätt att försvara sig själva trots Goldstone! Och det finns inget land som heter "Palestina" eftersom både Arafat och Abbas har vägrat att fredsförhandla.

Som bekant har både Frankrike och England sagt ett bestämt nej till att erkänna en palestinsk stat innan den har stoppat all terror och erkänt Israel.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 09 maj 2011 10:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: