sourze.se

Fildelare och oliktänkande jagas med blåslampa

"Jag jobbar inte på SÄPO, men ett vet jag och det är att man aldrig har jagat så många vänsteraktivister som de senaste 30-40 åren. Under samma tid har de högerextrema organisationerna bara ökat och det har även den vanliga brottsligheten gjort."

Nu ska alla fildelare jagas med blåslampa, för de är ju ett hot mot demokratin. För att inte tala om alla som inte tycker som de styrande i Bryssel, Stockholm och USA.

Det var är så länge sedan vi fick höra att folket i dåvarande Sovjetunionen var så förtryckta av staten, men nu är man på väg att göra samma sak i Sverige – nämligen jaga personer som man anser hotar demokratin.

Dessa är:
Fildelare
Terrorister
De med avvikande åsikter
Löntagare
Politiska aktivister i Piratpartiet
Pedofiler om de dyker upp

Denna uppställning kan tyckas vara lite i grövsta laget, men tänk efter, är det inte just så som hoten ter sig just nu enligt våra politiker? Det är naturligtvis en del ironi över listan också men det är trots allt en viss sanning i vad som står där.

Hur många högerextrema grupper har man jagat den senaste tiden? Jag vet inte, jag jobbar inte på SÄPO, men ett vet jag och det är att man aldrig har jagat så många vänsteraktivister som de senaste 30-40 åren. Under samma tid har de högerextrema organisationerna bara ökat och det har även den vanliga brottsligheten gjort i ett avseende, den har blivit grövre och mer hänsynslös än var den var förr.

Slå bara upp en kvällstidning, hur många våldsbrott står det inte om? Och vad ska då rättvisans tjänare göra? Jo, jaga fildelare på nätet. Detta trots att polisen inte har tid med ett vanligt inbrott längre. Vad kan detta beror på då? Jo, minskade anslag och liknande. Man påstår att det ska utbildas fler poliser, men vad man inte säger är att nästa lika många slutar, dels på grund av pension och dels för att man ledsnat.

När nu Sverige är inne i en lågkonjunktur så satsar man på EU och på att jaga fildelare. Då finns det pengar att hämta, men vi som är utan jobb ska bara stå och se på när man frossar i penningslöseri. Deras devis tycks vara: Den som inget har skall heller inget få! Det luktar unket, det känns som något taget från nazityskland eller Sovjetunionens glada dagar.

Sedan har vi mage att utvisa tre minderåriga barn till helvetet i Kongo, detta trots alla fina försäkringar om att det inte kommer att hända dem något illa när de kommer fram. Den som tror på det måst ha glömt vad CIA gjorde på Bromma för några år sedan när två Egyptier fråntogs sina mänskliga fri- och rättigheter på grund av att de var misstänkta terrorister. Senare skulle det visa sig att de var politiska aktivister lätt att se fel.

Så stöveltramp a lá 1937 är inte helt rumsrent men det kan man se mellan fingrarna med, men farbror polisen kommer och tar dig om du fildelar... Det låter ju inte klokt, eller hur?

Så till sist – öppna ögonen och gå inte på politikernas söta prat om att vi måste värna om demokratin, för det är just vad man inte gör. Ordet "fildelning" är ett fult ord i svenska språket, men att döma någon ohörd, det går bra. Sedan kan vi säga att demokratin har segrat... Jo visst hej du, den var bra!

Hur mycket av politikernas WC-snack ska vi behöva höra på innan öronen skrynklar i hopp sig som russin? Rädda demokratin innan den försvinner för gott! Och kom ihåg att endast Sverige dumma Svenskar har!


Om författaren

Författare:
Fredrik Hansson

Om artikeln

Publicerad: 23 mar 2011 09:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: