sourze.se

Sverige – en amerikansk understat

"Det viktigaste vi kan göra är att försvara det som är gott. Stifta nya lagar som ger skydd åt internet och Wikileaks. Se till att slänga ut de korrupta ledarna och skydda medborgarna från åsiktsregistrering."

Att CIA opererar på svensk mark finns det mycket som tyder på 1. Man kan nästan se Sverige som en amerikansk understat som gör precis vad husse säger. Vissa politiker tycker nog att detta är den bästa vägen att gå – att vara neutrala och bara lyda. Vi har en historia av att vara lydiga och det har ju tjänat oss väl förr, ekonomiskt sett.

Jag är starkt övertygad om att detta medlöperi måste upphöra omedelbart. Det finns inga ursäkter för att skydda och hjälpa brottslingar. Att göra det för ekonomisk vinning är extremt egoistiskt och skapar oerhört lidande för de länder som vi hjälper till att utnyttja.

Ta till exempel de två egyptierna som vi lät utvisa till tortyr, svininfluensa-vaccinet 2,3 som vi sprutade i våra intet ont anande medborgare, mordet på Olof Palme 4, våra politikers lögner om 11 September 5, vårt krig i Afghanistan, vårt justitiemord på The Pirate Bay 1 samt vår ytterst pinsamma skändning av Wikileaks grundare 6. Man behöver inte vara speciellt smart för att kunna svara på frågan ifall våra politiker och Säpo verkligen gör sitt jobb.

Våra politiker har gjort sig skyldiga till högförräderi mot staten och folket då de utan eftertanke röstat igenom FRA, IPRED implementationen är dock uppskjuten och Lissabonfördraget.

Ifall man anser att Sveriges rykte i omvärlden skadats senare tid är nog jakten på Wikileaks, the Pirate Bay och utvisandet av egyptierna spiken i kistan.

USA är en stor terroriststat som sedan länge fortsätter erövra politiskt inflytande över hela världen 18. Deras senaste vapen stavas HAARP och är mycket oroande.

Det viktigaste vi kan göra är att försvara det som är gott. Stifta nya lagar som ger skydd åt internet och Wikileaks. Sätta press på Säpo att försvara vårt land. Se till att slänga ut de korrupta ledarna och ge Säpo nya mandat för att kasta ut CIA och korrumperande storföretag samt skydda medborgarna från åsiktsregistrering.

Det viktigaste folket kan göra är att sluta rösta på våra stora partier. Socialdemokraterna och Moderaterna är båda lika skyldiga till detta svek. Se bara på hur de utvisade Egyptierna, tillät amerikanska tortyrplan att landa och hjälper USA i det falska kriget mot terrorismen. Hur mycket blev svenska folket informerade om Lissabonfördraget innan det röstades igenom? Närmast ingenting – även fast detta ledde till den största grundlagsändringen i modern tid 7!

Det finns gott om bra och nya partier att rösta på. Det partiet som har gjort det största jobbet för friheten och mot korruption är nog Piratpartiet 8. Christian Engström 9 har gjort ett fantastiskt jobb i Europaparlamentet. Även Sverigedemokraterna är ett bra parti med tanke på deras patriotism och att de är okorrumperade. Ett mer patriotiskt parti får man leta efter. Rasiststämpeln kommer snart att tvättas bort och försvinna precis som nazismen gjort för andra partier.

Och för guds skull: Sluta tro på vad TV och andra stormedia skriver. De har en mycket hög grad av självcensur och toppstyrning. Man kan lätt se detta i deras vägran om att rapportera sanningen om 11 September, deras otroliga naiva hypeande av influensavaccinet och till exempel CO2 som klimathot. Själv använder jag dessa medier endast som löpsedlar. Sanningen i artiklarna måste man undersöka själv, på egen hand. Det finns många bra medier på internet som man kan läsa via RSS.

Det absolut viktigaste för framtiden är att sätta så många käppar i hjulen som möjligt för den nya världsordningen NWO – läs världsdiktatur som håller på att skapas. Det är enligt mig också mycket viktigt att strypa penningflödet till den extremt rika bankmaffian. Vårt ekonomiska system är orättvist och korrupt 10 och måste byggas om. Man kan förundras över varför våra demokratiskt valda ledare i hemlighet får delta i Bilderbergsmöten 11. Carl Bildt, Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt med flera har alla varit där. Carl Bildt har varit en flitig deltagare, med sina 11 deltaganden sedan 1992 13. Dessa möten har de allra rikaste och mäktigaste personerna i västvärlden representerade och all stormedia vägrar rapportera om dessa händelser 12. Att dessa supermäktiga människor har en helt annan agenda än folket är närmast uppenbart.

Det är inte mycket på världsnivå vanligt folk kan styra över. Det enda våra makthavare behöver göra är till exempel att iscensätta ett terroristattentat mot det egna folket för att få igenom någon ny lag. Se till exempel bombdådet i Stockholm som fick Socialdemokraterna att ändra sig om Säpos tillgång till FRA-spaning mot svenska medborgare 14 – det som aldrig skulle få som de hade sagt. Att en person i försvaret SMS:ade en vän om attentatet i förväg är det tydligen ingen som bryr sig om 15; Insiderjobb händer väl aldrig?

För er som är nya och ej insatta i just insiderjobb kan jag rekommendera att läsa mer om följande:

11 September - Större insiderjobb än detta är svårt att hitta och turligt nog är detta mycket lätt att inse. Se till exempel hemsidorna www.AE911Truth.org, www.911truth.orgeller vaken.se.
Mordet på JFK - Även detta mord är lättbevisat. Se de många dokumentärerna om mordet samt den ytterst manipulerade Zapruder-filmen 16.
Bombdådet i Oklahoma City som galningen Timothy McVeigh 17 fick ta skulden för även om det var uppenbart att hans gödselbomb inte duger till att förklara de enorma skadorna på byggnaden.
Säpos och Stockholmspolisens mord på Olof Palme 4.

Listan på insiderjobb kan göras mycket lång – jag har bara presenterat dem som jag upplever är lättast att övertyga sig om. Välj hellre endast en teori till exemepl 11 september och sätt dig in i denna ordentligt istället för att föröka förstå alla samtidigt.

Nu är det bara att fortsätta att upplysa fler människor och få dem att läsa mer av de oberoende nyheterna på internet.


Referenser:
1 Det kom som en julklapp... - Rick Falkvinge
2 Svininfluensan var inte bara överdriven, det var en konspiration, Konspirationer och sanningar
3 WHO pressas om svininfluensa lögnen, Konspirationer och sanningar
4 Palmemordet – polisspåret, artikel av Klaus Dieter Knapp publicerad i Die Zeit, No. 9, 24 Februari 1995
5 911truth.org
6 Julian Assanges Sex Life As Explained By Glenn Beck, YouTube
7 Farligt ointresse för konstitutionen, Dick Erixon ordförande Medborgarrättsrörelsen
8 Piratpartiet: 2012 sänker vi datalagringsdirektivet en gång för alla, Anna Troberg, partiledare för Piratpartiet
9 Christian Engström, Pirate MEP
10 White TV
11 NWO Busted: Man who exposed Bilderberg reveals conspiracy secrets to EU, YouTube
12 AFPs redaktör kraschade den globala elitens hemliga möte och avslöjade ett skrämmande schema, Bakom kulisserna
13 Bilderberggruppen, Wikipedia
14 S släpper krav på att riva upp FRA-lagen
15 Försvarsanställd skickade varning till bekant före bombdåden - Anna Skarin, Expressen
16 JFKs revenge part 1- the Zapruder film was altered , YouTube
17 Oklahoma City Bombing
18 USA: En ledande terroriststat, vaken.se


Om författaren

Författare:
Johan Johansson

Om artikeln

Publicerad: 22 mar 2011 09:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: