sourze.se
Artikelbild

Christer Björkman - följ Mubaraks exempel!

"Kvalitén på Melodifestivalen lördagen den 12 februari 2011 i Göteborg tangerade alla andra Humle och Dumle-sändningar från Sveriges baksida. Jag sörjer inte bara för Göteborg – jag sörjer för hela landet och dess kulturskymning."

Det här inlägget skall inte handla om vanliga ljud eller röster, den skall handla om när oljud börjar svänga eller vibrera, eller hur luftens partiklar förtätas och örat samlar ljudvågorna för att hjärnan skall tolka obefintliga röster från Melodifestivalens mikrofoner.

Universum startade med Big Bang och Sverige startade i Eurovison Song Contest 1958 med bidraget "Lilla Stjärna" framförd av Alice Babs.

Big Rip kommer göra slut på allt universellt lidande, men först om 35 miljarder år. Vem på Sveriges Television har ett så utvecklat öra och ett sånt mod att vi slipper vänta lika länge på vår nuvarande Melodifestivals undergång?

Kvalitén på Melodifestivalen lördagen den 12 februari 2011 i Göteborg tangerade alla andra Humle och Dumle-sändningar från Sveriges baksida. Jag sörjer inte bara för Göteborg – jag sörjer för hela landet och dess kulturskymning. Denna folkkära, betittade ögonsten har förevigt lämnat vårt vardagsrum och synes för alltid förpassad till Skymningslandet.

I begynnelsen representerats bidragen av kvalificerat yrkesfolk från vår musikelit och framfördes av levande radioorkestrar och vokalister med ett frekvensomfång som inte kunde dränkas what so ever.

Därför: Hello Christer Björkman, dina föregångare fick smaka på ekonomiska besparingar och politiska kontroverser, ändrade språkregler och röstningsförfarande men de slapp presentera Babsan på scen. Hur i glödhetaste helvete kan fenomenet gå igenom filtret? Jag finner bara en förklaring, HBTQ-maffian måste ha hotat dig.

Nu är det dags för systemskifte, gör likt Mubarak och hans följe, abdikera. Du behöver inte få näringsförbud, utan sök nån finansiell partner som kan stötta din konvertering av tjusiga schlagers och ballader till globaliserat smörja för övriga Europa. Ta med dig alla popsnören som finansierar sitt leverne genom att recensera "POP och SÅNT".

Om inte uppdraget är stort nog eller om du ändå får näringsförbud inom popbranschen, då kan du återgå till frisörsyrket och bli Brolles kungliga hovfrisör. Han måste styla om sig efter det misslyckade Elvis-framförandet i Götet.

När du avgått som artistansvarig och därmed slipper hot och påtryckningar skall vi ändå minnas dig som den unikt lomhörda, den som trots handikappet framförde "I morgon är en annan dag", men inte hörsammade att vi musiclovers skiter i Eurovison Song Contest. Vi vill ha tillbaka vår Schlagerfestival med riktiga artister och riktig musik!

Avslutar med en kommentar till ett av Agnetha Fältskogs framträdande på Youtube. Det är en amerikansk beundrare som skriver som följer: "Om Lady Gaga får höra Agnetha sjunga går Gaga och hänger sig."


Om författaren

Författare:
Leif E Ström

Om artikeln

Publicerad: 15 feb 2011 11:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: