sourze.se

Vi är alla obildade

"För att kunna lära sig något nytt så måste man först göra sig av med blockerande fördomar och vanföreställningar. De flesta har med massor av gammalt bagage som de behöver göra sig av med innan de är bildbara."

Vår nuvarande akademiska vetenskap är en skygglappsverksamhet som ser det som angeläget att sortera bort allt som inte passar in i paradigmet.

"Slaktkicken rättfärdigar att allt annat än den etablerade sanningen är fel. Slaktkicken är detsamma som att vara rationell, förnuftig eller att lyda det västerländska förnuftet. Slaktkicken legitimerar, på så sätt, sin egen sanning och håller igång den västerländska onda cirkeln."

Ur "Slaktkicken är den västerländska hjärntvättens viktigaste funktion", ett avsnitt ur "Så knullar staten Din själ – 2" av Ola Alexander Frisk.


Vår egentliga skolning har vi ännu ej erhållit. De gäller både den så kallade "obildade" och den med många akademiska poäng.

"Att dölja tankeverktyget dialog är därför idag ett konkret brott mot de mänskliga rättigheterna. FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna artikel 26 handlar om utbildning. Den första punkten anger bland annat att alla har rätt till utbildning."

Ur "Pågående brott mot de mänskliga rättigheterna som begås av nationer genom den akademiska traditionen", ett avsnitt ur "Så knullar staten Din själ – 2" av Ola Alexander Frisk.


Vi är alla obildade. Några av oss är bara inte medvetna om saken. Detta är särskilt vanligt bland dem med många högskolepoäng, fina titlar och så vidare, som har särskilt mycket gammalt mentalt bagage att bära på. I en till mig närstående symboliserades detta bagage av skit i kalsongerna och i en annan dröm av för mycket bagage på för breda vagnar för att kunna passera en smal bro till nästa värld. Inte en annan värld som i döden, utan i det här livet. Så sa drömmen och så är det. The New World Order den nya världsordningen kallas så för att den nyss upptäckts av många människor – är egentligen mycket gammal.

För att kunna lära sig något nytt så måste man först göra sig av med blockerande fördomar och vanföreställningar. Det är inte bara så att de flesta inte är speciellt mycket på plus när de kommer till kunskap, nej, de flesta befinner sig "långt nere i det röda" med massor av gammalt bagage som de behöver göra sig av med innan de är bildbara. Jag har själv genomgått en mycket omfattande "bagageavlastning", och är nu i princip nollställd och därmed mottaglig för insikt. Se exempelvis "103 artiklar", och där kanske särskilt Leif Erlingssons personliga SDH historia och Utbrytaren ur tankelådan - intervju med Leif Erlingsson av Mohamed Omar.

Det positiva är att när vi väl "lastat av bagaget" så "släpper det", det är som om vi haft en broms nedkörd en meter i gatan och nu släppt denna broms. Nu går det fort. Nästa värld...

Jag har själv behövt "exorcera" ett antal företeelser och även människor för att bli tillräckligt "lätt" för "nästa värld" här i detta livet. Att komma över till "nästa värld" är inget man gör i grupp... Dina kamrater får se vad du gör, kanske de också kommer med vad det lider. Men pressa dem inte. Detta är inget som kan ske i grupp. Att komma ut ur lådan är något man gör ensam, för att utanför med oss som redan är där bli ensamma tillsammans. Vi trampar inte ned varandra! Vi ger varandra utrymme och stöd, i frihet!


Om författaren

Författare:
Leif Erlingsson

Om artikeln

Publicerad: 15 dec 2010 11:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: