sourze.se

Våldtäkt av barn ger alldeles för milda straff

"Min kära mamma berättade när jag var liten att om något sådant skulle hända mig skulle hon hämta förskäraren och skiva snoppen likt gurka i smala exakt lika tjocka skivor, sedan låta honom förblöda."

Jag får ont i magen av obehag när Aftonbladets artikel "Åttaårig flicka våldtagen i bil" klickas fram, och med fingret på tangenten går jag igenom den med stigande fruktan.

Hur är en man funtad som gör något dylikt? Vad har han haft för uppväxt? Vem skulle ens komma på tanken att ha sex med en liten åttaårig flicka? Är det ens praktiskt möjligt utan att fördärva den lillas mest ömtåliga del? Och varför spela in gärningarna? Jag ser som i en skräckfilm framför mig hur mannen sitter i soffan med fördragna persienner och gottar sig under tiden som han runkar. Och jag blir så vansinnigt ARG!

Tyvärr har han redan förstört barnens liv, men jag hoppas att polisen tar beslutet att visa ett tydligt foto på gärningsmannen i media, flera gånger om dagen. Kanske de som utsatts vågar peka med förskrämd min på bilden och berätta vad som hände den där dagen då de kom hem rödgråtna… eller ännu värre… den dagen då de slutade leka och kröp in i sig själva.

Nästa suck drar jag när talet om straff kommer upp. Han hamnar inom lås och bom några år, sedan kommer idioten ut redo för nya brott.

Min kära mamma berättade när jag var liten att om något sådant skulle hända mig skulle hon hämta förskäraren och skiva snoppen likt gurka i smala exakt lika tjocka skivor, sedan låta honom förblöda.

Vad tycker ni? Vad skall vi vanliga simpla icke-poliser göra för att försöka förhindra sådana här män att förstöra våra små underverk?


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 29 jul 2010 11:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: