sourze.se
Artikelbild

Littorins avgång tragisk följd av feministernas korkade sexköpslag

"Sven Otto Littorins avgång är en följdeffekt av den halvkokta feminism som Sverige drabbats av de senaste decennierna. Det finns också en rad politiker som legat bakom den löjliga sexköpslagen och dessa borde ställas mot väggen."

Det är onekligen synd om stackars Sven Otto Littorin, men mest synd blir det om Sverige när man tvingar en av landets duktigaste politiker att avgå på grund av en så löjlig lag som sexköpslagen! Sexköpslagen som Littorin påstås ha brutit mot är onekligen den mest korkade lag som vi någonsin haft i detta land och den har, av passiva och likgiltiga svenska soffliggare tillåtits baxas igenom av ett politikerpack bestående av synnerligen naiva och självgoda nissar och tanter.

Så skyll inte på Aftonbladet, som många gjort den senaste veckan, utan skyll istället på "kjolbärare" som Thomas Bodström och halvkokta feminister som min goda vän Gudrun Schyman, Mona Sahlin, Margaretha Winberg och – inte att förglömma – självaste kjolbärare nummer ett, tidigare jämO Claes Borgström. De och en rad andra politiker har i dag blod på sina händer. Littorins avgång är lika mycket deras fel som Aftonbladets. Hans avgång är en följdeffekt av den halvkokta feminism som Sverige drabbats av de senaste decennierna. Det finns också en rad andra politiker som legat bakom denna löjliga lag och dessa borde ställas mot väggen.

Kvinnor har sålt sex sedan jordens begynnelse och män har köpt sex sedan planetens födelse. De som försöker ändra på detta är bara ursäkta uttrycket dumma i huvudet. De kommer aldrig att lyckas. Allt vi läser om hur Sverige hyllas utomlands för att vi är världsledande när det gäller förbjud mot sexköp bygger på falsk marknadsföring regisserad av feminister och de som gillar att slicka feministrövar. Man behöver bara åka ned till Tyskland och berätta om vår sexköpslag för att bli totalt utskrattad.

Allt vi läser i mediebruset om hur synd det är om dessa stackars prostituerade kvinnor är bara kvalificerat skitsnack. De som påverkas mest negativt av sexköpslagen är de svenska prostituerade själva, som sedan lagens införande blivit tvungna att gå under jorden och fortsätta sin verksamhet där. De skiter fullständigt i sexköpslagen och sanningen är att dessa kvinnor har det svårare sedan lagen trädde i kraft, därför att de numer måste utöva sitt yrke i smyg. Till råga på allt har någon politiker kommit med ett ännu löjligare förslag: Nu vill man att kvinnor som säljer sex ska kunna betraktas som målsägande i mål mot torskarna! Kan ni tänka er hur många falska våldtäktsanmälningar detta kan komma att föranleda?

Jag har levt som svensk i drygt 43 år. När jag kom hit 1967 var detta världens "knullsamhälle nummer ett". Ja ni får ursäkta att jag berättar sanningen, men Sverige var på 60-talet ett jävligt odisciplinerat land när det gäller sex. Sedan kom 70-talet och vänsterrörelsen. På 80-talet började svenska folket ägna sig åt hyckleri. Flera riksdagsmän, journalister och diverse andra makthavare köpte sex på Malmskillnadsgatan samtidigt som de förespråkade en ny moral. I dag har vindarna vänt och nu ska vi alla vara så förbannade moralistiska. Men så fungerar inte individen och om det nu är så att Sven Otto Littorin har köpt sex, vilket jag inte vet någonting om mer än vad jag läst i Aftonbladet, så är detta ett bevis på vad jag skriver. Det går inte att ta död på sexköp! Jag gissar att om han har köpt sex, är han inte den enda i Rosenbad som gjort det.

Jag säger inte att man måste köpa sex, utan jag säger att det inte ska förbjudas i fall båda parterna vill göra det. Genom att styra och ställa till och med i våra kalsonger och trosor har politikerna gjort oss till ett löjligt folk. De flesta som läser denna artikel fattar att jag har rätt när jag säger att Sverige är utskrattade utomlands på grund av sexköpslagen, det är ingenting som jag bara hittar på. Givetvis finns en och annan fånig feminist som skriker, men det är inte så många som lyssnar.

När det gäller Sven Otto Littorin så hoppas jag verkligen på att mediernas sunda förnuft ska hålla dem från att förstöra hans liv – om det inte redan är förstört. Men Sven Otto är troligen starkare än sina kritiker. Han kommer igen – det är jag säker på. Och dessa självgoda politikernissar och -tanter då? Vad ska vi göra med dem? Kom igen Aftonbladet, varför kan vi inte få se deras namn och bild med texten "de har Littorins blod på sina händer" på er nästa löpsedel? Jo, därför att Jan Helin med flera tillhör ett annat "pack" som är farligare än politikerna, och det börjar svenska folket begripa.


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 15 jul 2010 12:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: