sourze.se
Artikelbild

Curry Nam Nam

"Jag kan rekommendera denna lilla restaurang. Inte för speciellt mysig inredning, men för tonen, atmosfären, den goda maten och den snabba, trevliga servicen."

En ung indisk man står i dörren och hälsar välkommen. Han pekar på skylten, här serveras dagens hela dagen och hela kvällen ända fram till 22:00 – bara det är fantastiskt! På menyn står Chicken Tandoori, Chicken Tikka, Biff Curry, Vegetarisk Talli, och friterad spetta till det fördelaktiga priset 64 kronor.

Det är snabb service och glad familjär personal som pratar med sina gäster som vore de alla stammisar. Det är nästan fullt på uteserveringen på Frölunda torg denna soliga afton. Torget stänger 19:00 men att det var öppet med servering av dagens här var en trevlig överraskning.

Det dröjer max tio minuter innan jag får in min beställda fisk. Tandoori Chicken har jag ätit vid ett annat besök och den var mycket fin, smakrik, saftig och till full belåtenhet.

Här snålas inte på portionerna. Spättan är gyllenbrun och fyller nästan hela min tallrik, lite grönsaker till dekoration och gott mått av ris jag hade fått potatis om jag hellre hade velat ha det. Det finns med en fisksås som tillbehör, men det är klart, de är indier och stolta över sin tandoori, så den glada servitrisen kommer fram och undrar om de inte kan få bjuda på lite tandoorisås till. Det passar bra till allt får jag veta och damen strålar upp när hon får springa och hämta.

Jag kan rekommendera denna lilla restaurang. Inte för speciellt mysig inredning, men för tonen, atmosfären, den goda maten och den snabba, trevliga servicen.


Om författaren

Författare:
Bente Wikman

Om artikeln

Publicerad: 11 jun 2010 11:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: