sourze.se

Har Nethanyahu äntligen skjutit sig i foten?

"Det finns bara en lösning, att skicka Nethanyahu med anhang till Haagdomstolen och göra det omöjligt för israeler med liknande illdåd på meritlistan att resa utanför landets gränser utan att gripas av polis och ställas till ansvar för sina brott."

Då ska vi se hur det funkar den här gången, tycks Mossad och IDF ha resonerat när man bordade fredsflottiljen Ship to Gaza, och det gick naturligtvis som planerat: ett ramaskri skallade över hela världen, trots att stackars Israel "bara försvarade sig mot Hamas-sympatisörer och terrorister beväpnade med järnrör, yxor och knivar".

Att "försvarsaktionen" skedde på internationellt vatten och med helikoptrar, attackbåtar och automatvapen hör inte hit, för anfall är bästa försvar, men syftet med räden var, hur otroligt det än kan låta, just att piska upp den så kallade "antisemitism" som är den israeliska skurkstatens livsluft, förutsättningen för sionismens viktigaste "axiom", nämligen att alla "goyim", kristna såväl som muslimer och alla andra, bär på ett oresonligt, vettlöst hat mot de stackars judarna bara för att de är så mycket smartare än alla bondlurkar av annan härkomst.

Rapporterna om nidingsdådet har redan halkat ner under prinsessbröllop och fotbolls-VM på löpen – vart tog oljekatastrofen vägen förresten? – och i nästa vecka kan man räkna med att stämplas som förintelseförnekare om man tjatar om såna här gamla bagateller: "Israel slåss faktiskt mot terrorismen", kommer det att låta, "det borde ni vara glada för i stället för att klaga".

Jag förnekar inga förintelser, att ha ihjäl varandra har alltid varit det vi är bäst på, judar såväl som övriga, men de moraliska höga hästar man brukar sitta på när man mördar och förintar av hjärtans lust håller aldrig för historiens granskning. Och att kalla detta terrordåd för ett "försvar av Israel" är väl lite i magstarkaste laget, eller hur? Och vad är det som ska försvaras? Jo, den enda stat i världen som inte erkänner några egna gränser, och som redan av den anledningen är diskvalificerad för medlemskap i FN enligt FN-stadgan, vilken samma stat har satt sig över otaliga gånger utan att behöva plikta för det.

Det finns bara en lösning, att skicka Nethanyahu med anhang till Haagdomstolen och göra det omöjligt för israeler med liknande illdåd på meritlistan att resa utanför landets gränser utan att gripas av polis och ställas till ansvar för sina brott.

OCH BOJKOTTA ISRAEL OCH ALLA ISRAELISKA VAROR!


Om författaren

Författare:
Hans Berggren

Om artikeln

Publicerad: 03 jun 2010 10:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: