sourze.se
Artikelbild

Göteborgshjulet är ett spännande inslag i staden

En dag såg jag det resa sig, hux flux så stod det bara där i all sin prakt. Min son trodde jag lurades då jag lockade ut honom på en cykeltur för att se. Lång i masken blev han, thihi.

Jag har passerat folk på stan som pratat med varandra och undrat "men var har det kommit ifrån?" Någon sa att det ser helt malplacerat ut där vid Operan, som om det ska åka rätt ut i vattnet… Jag tycker väldigt mycket om det, det är så vackert så jag gärna åker en omväg hem på kvällen för att få se det lysa mot kvällshimlen. Det pirrar i magen, som att det är något magiskt.

Det kan nog hända att fler av motståndarna nu har ändrat sig efter att ha sett det.

Många kort har nog tagits redan och massor kommer det att bli av turister som kommer förbi. Detta är en bra grej för Göteborg, det tror jag säkert och ännu har det inte ens börjat rulla. Nej jag menar snurra, för det ska ju inte ner i vattnet.

Jag tycker att det är spännande. Vad tycker du om hjulet? Är det fint eller fult? Vill du åka?


Om författaren

Författare:
Bente Wikman

Om artikeln

Publicerad: 29 apr 2010 11:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: