sourze.se

Ny bok skapas med hjälp av läsarna

På min blogg med samma namn som boken lägger jag just nu in helt nyskrivna kapitel från min bok, och diskuterar dem med mina läsare.

Baksidestexten:
Petra är en tuff, men blyg pojkflicka från södra norrland som efter att ha tragglat igenom social linje och jobbat i Gävle en sommar inte längre klarar av lugnet i den lilla småstaden hon kommer ifrån. Hennes stora kärlek är en kille från Hudiksvall, och de ses då och då. Dessvärre sker det när han är onykter och spanar efter andra brudar.
Egentligen är han nog kär i henne, men polarna och livet sliter i honom.
När de väl ses då gnistrar det som fyrverkerier.
Killen heter Peter, men de flesta kallar honom Kase eftersom han i sin ungdoms dagar gjort något som han aldrig någonsin berättade för henne.
Jobb finns inga i hennes hemstad, så det är bara att söka sig utåt i landet.
Hennes föräldrar är rätt unga och fadern har tagit över en bondgård efter sina föräldrar. Petra ser dem slita dygnet runt och vet med bestämdhet att så skall hon INTE ha det även om hon älskar livet på landet. Längtan efter något okänt sliter och drar i henne, och till slut flyttar hon till Stockholm DÄR hennes nya liv börjar. Den blyga norrländskan förvandlas till en tjej med massor av skinn på näsan, och får en våldsam aptit på livet. Men allt är inte guld som glimmar, och det får hon i sin blåögdhet erfara mer än en gång.

P.s Boken är baserad på min dagbok och alltså helt sann.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 03 mar 2010 09:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: