sourze.se

Sverige måste inrätta en författningsdomstol

I denna tid då vi gett makten till en djupt psykotisk elit är min förhoppning i elfte timmen ändå att folket måtte vakna till sans och vett och att Sverige inrättar en författningsdomstol.

Ingen med sitt förstånd i behåll kan ha missat det smygande maktövertagande vi bevittnat i Sverige på senare tid. Vi lämnade vårt självbestämmande i uppgåendet i EU, och idag är det ett faktum att Sverige gett bort rätten för att till exempel bryta uran, oljeskiffer och gas och så vidare till multinationella företag med oerhörda och förödande konsekvenser för hela landskap med befolkningar. Vår neutralitet och fredslängtan är slut i och med att Sverige utan parlamentarisk rätt dragits in i världsfascismens drogprojekt. Vår arbetsrätt är ett minne blott. Det allra värsta i sammanhanget är att nu offras de gamla, svaga och sjuka grupperna i samhället på detta nyfascismens altare.

Det finns alldeles för mycket graverande som kommit upp omkring dessa maktens män som endast är NWO:s New World Order hantlangare. De har alla gjort sig skyldiga till högförräderi och om vi hade ett samvete värt namnet skulle de ställas inför rätta idag. Men det finns tyvärr ingen författningsdomstol i vårt land, och därför kan denna elit skratta folket rakt i ansiktet och fortsätta med sin brottsliga verksamhet.

I globalisternas mantran får vi höra att "en världsregering är enda lösningen på klimathotet" – vilket klimathot? Det enda hot som finns är EU och alla hjärntvättade på ledarredaktionerna tillsammans med de multinationella företagens psykopater som ju styr politiken idag.

Därför kräv att Sverige inrättar denna för Sverige högst nödvändiga domstol, för utan en sådan kommer Sverige inte att kunna överleva som en självbestämmande nation.


Om författaren

Författare:
Tiwaz Bergstrand

Om artikeln

Publicerad: 08 feb 2010 10:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: