sourze.se

Kurragömma på IKEA i Göteborg!

Hur kommer det att gå när flera tusen snabba leklystna vuxna barn tar sig till det stora varuhuset för att leka gömma och leta?

FLASH MOB ARRANGEMANG!
Flash Mob går ut på att en grupp människor till synes oplanerat utför något, ofta absurt på en offentlig plats och sedan skingras som om ingenting hänt. Det här Flash Mob-arrangemanget sker idag den 23 januari 2010

Tid:
13:30 - 16:00
Plats:
IKEA, Transportgatan 23, Göteborg

Kom ihåg att ta med mössa/hårband/tiara eller dylikt, gärna i någon annorlunda färg.


Allt är väldigt simpelt, vi ska leka kurragömma inne på IKEA i Hisings backa Bäckebol. Vi har fortfarande inte bestämt om det är roligast att leka "sardingömme" eller vanlig kurragömma så får gärna ge förslag på det här.

5-10 personer lottas till att räkna och sedan gömmer sig resten precis som vanlig kurragömma.

Bjud in era vänner, vi kommer ha skitkul!

Viktig information! Läs detta!
------------------------------
- IKEA låter oss leka så länge vi sköter oss ex vis inte är på Tag-själv-lagret och inte stör kunderna. Vi måste följa instruktioner från IKEAs personal, väktare och polis som kommer att finnas i närheten.
- Jag kan inte ta något ansvar för arrangemanget, utan var och en ansvarar för sina egna handlingar. Tänk på att följa instruktioner som IKEA lämnar i högtalarna på varuhuset.
- Vi samlas på parkeringen utanför varuhuset. Leta efter en person med megafon!
- Alla som vill vara med och leka måste ha en mössa på sig, annars kommer vi inte att kunna skilja på vilka som är med och leker eller ej. spelar ingen roll vilken typ, men den ska bäras även inomhus. Alternativt ett pannband eller annat band i synlig färg som man kan ha på armen eller så.
- När du är upphittad är leken slut för din del. Om du vill kan du fortsätta leta efter andra, eller ta dig ifrån varuhuset.
- Tänk på att ta det lugnt och försiktigt och visa hänsyn!

Hörde för ett tag sedan talas om ett Flash Mob i Stockholm, då hade ett antal på samma klockslag i tunnelbanan tagit av sig byxorna, och efter att en viss tid hade gått tagit på sig dom igen. På frågor hade de bara svarat att det var en väldigt varm dag. Det var i januari, mitt i snön! Kul!

Leken behövs i vårt samhälle, visst är det väl så.

Jag ska åka dit och bevaka, knäppa något kort kanske och tala om för er som inte kan vara där hur kul vi hade.


Om författaren

Författare:
Bente Wikman

Om artikeln

Publicerad: 23 jan 2010 12:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: