sourze.se

VARFÖR SKA MAN SITTA I SITT RUM?

TANKAR OM LÄNGTAN TILL SOMMAR OCH EROTIK I HAGEN

VARFÖR SKA JAG SITTA PÅ MITT LILLA RUM OCH TITTA PÅ FÅGLAR SOM PICKAR EFTER MASK I ALL DEN VITA SNÖN UTANFÖR MITT FÖNSTER? NÄR JAG KAN BLI BJUDEN HEM TILL NÅN JAG KÄNNER ELLER ÄR SLÄKT MED. DÅ KAN JAG KANSKE BLI BJUDEN PÅ EN TÅRTA MED KAFFE OCH GODA KAKOR DÄRTILL... JA. PÅ MÅNGA FESTER KUNDE JAG VARA.. SOLEN SKINER IBLAND NÅN GÅNG NU I VINTER OCH FÖRSÖKER VÄRMA MIN ENSAMMA SJÄL. DEN LYSER OCKSÅ PÅ DEN FINA LJUVLIGA KVINNAN SOM JAG INTE HAR. NU ÄR DET JUL IGEN OCH TOMTEN KOMMER INTE... DET FÅR JAG VA SJÄLV.


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 22 dec 2009 14:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: