sourze.se

Ha en sexig jul!

"För mig känns det konstlat och onaturligt, att få julklappstips om sexleksaker i kvällstidningen helt oblygt. Om jag vill veta något om sexuella hjälpmedel, kan jag nog ta reda på det själv!"

I en artikel i Aftonbladet, kvällstidningen jag köper och som många hatar, ger Linn Heed, sexexpert, råd till männen vad de kan köpa till sin käraste i julklapp. "Överraska med ett litet hett paket!" säger hon.

Julklappstipsen männen får, med en stor romantisk kolorerad bild i fokus, där kvinnan leende tar emot mannens present i glättat papper, är bland annat ett "Geisha-kit", vilket innehåller en ergonomiskt formad vibrator med massageolja och alla tillbehör. Vidare kan man ge sin kvinna julklappsboken Svenska kvinnors hemliga sexuella fantasier av Katerina Janouch samt utmanande underkläder, trosor, ögonbindel och strumpeband.

Man frossar i glidkrämer och "upphetsande spel" som innehåller mer än hundra upphetsande utmaningar. Vidare kan man ge bort de kolorerade vibratorerna "The sexy bunny" och "Evolkved slender" samt orgasmkrämer, som hör till det kittet. Man kan köpa en penisring med vibrator, vilket funkar bra för honom med kombinerad centralstimulans för henne. Ja, det var bara några utbud av "julklappstipsen" för henne, från den dubbla, kolorerade julklappstipssidan i Aftonbladet.

Alltså, jag undrar hur många kvinnor som får de här presenterna i julklapp! Sen undrar jag hur kvinnor klarat sig i alla tider sexuellt. De måste ju ha lidit fruktansvärt, innan de här hjälpmedlen kom till! På medeltiden, vilket inte är alltför långt tillbaka, måste det ha varit väldigt svårt för kvinnor. Hur klarade de sig? Visste de över huvud taget något om sex? Är det först nu, flera hundra år senare, som man vill ge kvinnan sexuell njutning så här frenetiskt? För mig känns det smaklöst på något sätt, att skriva om sex som om det vore ett pannkaksrecept. Det fattas något här. Visst vet jag, att kvinnan under medeltiden hade kyskhetsbälte till exempel. Man har aldrig litat på kvinnan riktigt, men det verkar ju ha släppt nu och det var väl på tiden. Aftonbladet har brutit ny historisk mark för kvinnan här!

En tanke bara: Jag fattar inte varför man gör ett sådant ståhej av Tiger Woods bravader? Vad är det för konstigt med dem? Om sex blivit vardagsmat i pressen, tonårstidningar och överallt annars, varför gnäller man när män blir intresserade av att ta för sig av all sex de kan få då? Eller har män alltid varit för "ruskigt" intresserade av sex och nu har de fått så dåligt samvete över att de satt på så många damer, utan att ha tagit hänsyn till deras känslor, att de högt och tydligt måste visa att de inte är sådana egoistiska skurkar, som de fått namn om sig att var genom historien? Nu ska kvinnan, år 2010, också få samma privilegium att få orgasm som mannen fått i alla tider, även om det ska ske med konstgjorda medel.

Ja, sex är viktigt, men är det så viktigt att vi måste veta vad hela svenska folket pysslar med i sängkammaren? Man anser nuförtiden att allt är tillåtet för att vi ska njuta sexuellt. För mig känns det konstlat och onaturligt, att få julklappstips om sexleksaker i kvällstidningen helt oblygt. Om jag vill veta något om sexuella hjälpmedel, kan jag nog ta reda på det själv! Jag tror knappast att många tycker det är så jäkla intressant heller, att försöka och försöka nå tillfredsställelse till varje pris. Det måste ju knyta sig till slut och effekten kanske uteblir?

Det bästa är nog om kvinnan får tag på en man som är lika lyhörd sexuellt som kvinnor brukar vara. Kvinnor har ju i alla tider utfört sexuella tjänster, inget konstigt med det. Men nu vill man alltså, att det ska bli officiellt en gång för alla, att man ska använda plastleksaker, för att göra det extra skönt för kvinnan? Och då använder man julen som inkörsport?

För min del tror jag, att vi har ett för tråkigt tillrättalagt liv utan spänning och då tror vi att sex ska bli räddningen.

Hur skulle det vara om vi började leva i stället?


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 16 dec 2009 11:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: