sourze.se
Artikelbild

Författarsajten fick inspirationen att spira

"Vi som skrivit i hemlighet hemma i våra kammare, med drömmar om att bli kända, fick en möjlighet att visa vad vi kunde och dessutom bli kommenterade."

Piratförlaget startade för en tid sedan författarsajten www.kapitel1.se, med en stor tävling som sporrade massor av människor att skriva. Men eftersom media uteblev blev det aldrig den succé som tanken var när detta underbara forum startades.

Vi som skrivit i hemlighet hemma i våra kammare, med drömmar om att bli kända, fick en möjlighet att visa vad vi kunde och dessutom bli kommenterade.

Idag har många tyvärr lämnat kapitel1, men förhoppningsvis blir det en uppryckning med fler tävlingar efter sommaren när alla hunnit plita hemma i kammaren.

Själv fick jag äntligen möjlighet att få ut min bok till alla kvinnor som genomgick en svår graviditet. Efter tre missfall på två år fick jag tre underbara efterlängtade ungar och kunde sätta mig med datorn för att plita ner allt som hänt under åren.

Resultatet blev en succé: TRE ÄNGLAR OCH TRE MIRAKEL. Massor av kvinnor mejlade och tackade mig för att jag tagit mig tiden skriva den.

Men sedan var det kört! Inga bokförlag ville ge ut den eftersom den tillhör en så ”liten nisch” hm, på en sajt har 2 500 kvinnor läst den, men de gav mig rådet att söka mig till ett litet förlag som vågade ge ut den.

Där är jag idag. Väntar nu ivrigt på att de skall ringa. Så länge koncentrerar jag mig på att skriva nästa bok, och har hittills skrivit 19 kapitel. Det bara rinner ord ur mig. Tack vare kapitel1 har min inspiration fått fart.

På kapitel1 finns ALLT! Noveller, poesi, limerickar, romaner. Missa inte denna sajt!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 05 jun 2009 12:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: