sourze.se

The Simpsons fyller 20

Grattis familjen Simpsons. Och grattis alla Simpsons-älskare! Nu kan ni se alla avsnitt och Simpsons - the movie gratis online!

Det känns som igår men det är faktiskt hela 20 år sedan vi först fick höra talas om denna helt underbart galna och skruvade familj. The Simpsons. Det var den 17:e december 1989 som det allra första avsnittet av serien sändes i amerikansk tv.

Jag och många med mig har kommit att älska den fartiga, fantastiska, fantasifulla och flummiga serien Simpsons.

Familjen beskrivs såhär på Wikipedia:

"Pappa Homer: Lat, korkad, impulsiv, naiv och socialt omogen, men med en stor kärlek till mat, öl Duff, fläskkotletter, munkar, tv-tittande, Moes bar och sin familj. Han jobbar på Springfields kärnkraftverk i sektor 7G som ägs av Montgomery Burns. Homer är 38 år gammal i de tidigaste avsnitten och 40 i de senaste.

Mamma Marge: Olik Homer. Hon är en huslig hemmafru som försöker vara ett gott föredöme för sina barn, även har hon varit i fängelse minst två gånger Homer har varit i fängelse minst sju. Hon kännetecknas av sitt stora blåa hår, uppsatt i en remarkabelt hög frisyr. Innan hon bytte efternamn hette hon Marge Bouvier.

Sonen Bart: Rebellisk pojke som åker skateboard, klottrar under namnet El Barto och tycker om att skämta och busa. Är dock allergisk mot räkor får man se i ett nyare avsnitt.

Dottern Lisa: Smartast i både familjen och sin skola. Hon tillbringar stora delar av sin tid inomhus, har få vänner, är vegetarian, spelar saxofon och är engagerad i miljö- och rättvisefrågor och mycket musikalisk. Lisa har avsagt sig kristendomen för att bli buddhist och har 159 i IQ.

Spädbarnet Maggie: Hörs vanligen inte säga ett ord. Hon skriker sällan utan suger mest på sin napp."


För att fira denna familjs 20 årsdag och glädja oss alla så vill jag dela med mig av denna guldgruva jag hittat på nätet. Sprid denna info till vänner och bekanta: Nu kan du se Simpsons - the Movie alla gamla och nya avsnitt online.

ALLA Simpsons Avsnitten kan du se här.

Det kan hända att du behöver DivX mediaplayer laddas ner gratis på 4 min för att det skall fungera.

Se Simpsons - the movie här.


Om författaren

Författare:
Kevin Zaar

Om artikeln

Publicerad: 22 maj 2009 10:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: