sourze.se

Blimy, they’ve done it again!

Ännu en gång har engelsmännen lyckats vaska fram en stjärna som verkligen berör.

Den 29 september 2007 skrev jag en artikel om en människa som rörde mig till tårar, och artikeln fick även heta så: ”Jag rördes till tårar”. Jag trodde inte för mitt liv att det kunde vaskas fram ännu en sådan människa som Paul Pott, som kunde lära oss hur ofta man har förutfattade meningar om människor. Men nu visar de sig på styva linan igen, dessa engelsmän.

Vem hade trott att denna Susan Boyle skulle kunna frambringa en stämma så vacker och klar? Återigen sitter jag stum, inte rörd till tårar men skrattands med en liten klump i halsen över att denna kvinna kan återvända till sin by med högburet huvud och ett litet smil på läpparna, över hur hon fått så många att se förbi sina förutfattade meningar.

Visst är livet fantastiskt ibland!

Titta på Susan Boyle när hon sjunger i Britain’s got talent 2009.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 15 apr 2009 11:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: