sourze.se
Artikelbild

Blondinbellas höga förväntningar på livet

"Blondinbella har missuppfattats som person säger en annan tävlande, och jag håller med. Alla blonderade 18-åriga brudar är inte urblåsta, de är just bara - 18 år och nybörjare i livet."

Blondinbella, den 18-åriga bloggbruden, som har 700.000 besökare i veckan på sin blogg är chockad. Hon åkte ut i danstävlingen "Let´s dance" i fredags.

Den här danstävlingen framstår för mig som ett stort skämt, där man väljer ut artister och kändisar som ska offras på det allmännas altare. Tittar man riktigt noga, så ser man ju att det är amatörer som dansar, skit samma hur mycket man tränar.

Hittills har det varit många olyckstillbud i tävlingen. Två kan man säga riktigt allvarliga, en hjärtattack och en som var väldigt nära att bli.

Nu är som sagt Blondinbella chockad, eftersom hon hade trott att ALLA läsare på bloggen skulle rösta på henne, så att hon skulle vinna hela tävlingen. Till hennes förvåning visade det sig i stället att hon fått negativ respons av sina läsare. De har till och med kommit med riktigt taskiga kommentarer.

Den 18-åriga flickans förväntningar på livet och nöjesvärlden har varit för höga och hon kan få betala dyrt, hon exploaterats i jantelagens Sverige. Hon kanske inte har lust att blogga mer, efter sina erfarenheter av att man inte ska sticka ut för mycket. Hon kanske blir riktigt bränd av att ha fått ett så felaktigt intryck av mediebranschen, som tidigare utmålat henne som en omtyckt person?

Människors liv och rykte står på spel i tv-tävlingen "Let´s dance"! Blondinbella har missuppfattats som person säger en annan tävlande, och jag håller med. Alla blonderade 18-åriga brudar är inte urblåsta, de är just bara - 18 år och nybörjare i livet. Då kan man var lite kaxig, tills man blir rejält nedtagen på jorden av kritiska jantemänniskor. Sen kanske man inte kaxar mer.

Blondinbella! Min åsikt om dig är, att du är en gullig tjej!

Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 27 jan 2009 15:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: