sourze.se

En galning på Pirate bay?

Pirate bay gräver en grav som vi alla kommer att falla i.

Just nu finns det en idiot eller möjligen flera som lagt ut obduceringsbilder och hela förundersökningen på Arboga fallet på piraternas sida. Det är hårresande att det finns sådana galna människor och uppenbarligen är de fria också.

Pappan till barnen skrev till sidan och bad dem ta bort bilderna. Svaret blev : Det var ett jävla tjat, svaret är nej, nej,nej,-

Jag har själv haft en diskussion med dem och de tror att alla kan leva på "Tack ska du ha" men om du hyr en lägenhet tror jag knappast hyresvärden godkänner "tack ska du ha " som betalningen i slutet av månaden, Han/hon vill ha kontanter.

På sajten drar de in mångmiljonbelopp i reklam, men inte ens detta vill de betala skatt för. Kan det vara det passande namnet som bevisar vilka de egentligen är? Vad gör pirater? Ja inte fan betalar de för det de vill ha!

Om de fortsätter som de gör på sin sida, kanske vi får det som i Kina, staten stänger helt enkelt ner det som anses olagligt. Och detta kan vi andra tacka piraterna för. Nej, ta bort bilderna på de döda barnens kroppar från nätet. Era förbannade kräk!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 08 sep 2008 00:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: