sourze.se

TV4 ljuger för svenska folket!

Hela Europa utan bild från semifinalen i fotbolls EM påstår ansvariga från TV4!

När bilden försvann här i Sverige så tog jag genast kontakt med min väninna i innbruck, Österrike för att få veta om det bara var vi i Sverige som tappat bilden. Vid första tillfället hade även de bildavbrott men fick snabbare tillbaka bilden och hon fick referera för mig via MSN. Vid de andra två tillfällerna när bilden försvann hade de hela tiden bild.

Samtidigt sitter reporten Ola Wennström i direktsändning och säger ingen i hela Europa har bild och babblar på om helt ointressanta saker samtidigt som Miroslav Klose gör 2-1 för Tyskland. TV4 har ingen koll alls på reslutatet eller vad som händer. Mobiltelefon TV4?. Samtidigt vittnar mail och insändare på kvällstidningarnas internetsidor att både i Österrike, Tyskland, Schweiz, Danmark, Italien, Frankrike mfl länder har man haft bild hela tiden och sett målet.

Okej, det kan inte Ola där och då veta. Men när sen ansvarig för TV4 sportens fotboll Per Nunstedt i efterhand säger att de är jätteförbannande men det var samma för alla när massor av tittare säger motsatsen ja då TV4 blir det bara pinsamt! Hela EM-sändningen med en studio i Stockholm, en massa irriterande reklaminslag där man numera hatar och undviker de som köpt EM-reklam har varit illa men det här slår alla rekord.

Vad finns intresset och ansvaret från TV4 att se till detta inte händer igen? Istället skyller man infrån sig på Schweizisk TV.


Om författaren

Författare:
Annelie Printz

Om artikeln

Publicerad: 25 jun 2008 23:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: