sourze.se

Gulan Avci: Sluta romantisera förorten

Hur länge ska ska politiker och myndigheter gå som katten kring het gröt? Ligister är ligister och måste behandlas som sådana. Steg 1: Ge föräldrarna ansvaret.

Folkpartipolitiker säger sanningen

Det är ligister som skapar kaos i invandrarområdena skriver Gulan Avci ordförande i Liberala invandrarförbundet i Expressen sidan 4 26 april och säger därmed en sanning som inte ännu är uppenbar för våra politiker.

Man får hoppas att folkpartiet kan ställa sig bakom hennes uttalande och ge det den tyngd som behövs så att verkligheten kommer med i den politiska debatten i denna allt viktigare fråga. Det kan inte vara så att t.ex tunnelbanan måste stoppas mellan Rinkeby och Tensta på grund av ungdomsgäng som kastar sten. Här måste föräldrarna i området ta hela ansvaret för sina bråkiga ungdomar skriver Avci och uppmanar politikerna att sluta romantisera förorten.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 01 maj 2008 13:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: