sourze.se

SFI Svenska För Invandrare är ett skämt

"SFI liknar den svenska skolan på många punkter. Samla ihop eleverna men låt ingen vara bättre än någon annan. Här ska alla vara lika dåliga."

SFI Svenska För Invandrare är ett pinsamt skämt! När regeringen äntligen vill skärpa kraven på invandrare som går på SFI så kommer genast andra sidan med protester. Yvonne Ruwaida och socialdemokraten Marie Granlund säger att tre år inte räcker för att lära sig svenska. Jag skulle kunna lära min katt svenska på tre år. Det finns personer som gått elva år på SFI utan att kunna en hel mening svenska. Ja du läste rätt elva år!

SFI liknar den svenska skolan på många punkter. Samla ihop eleverna men låt ingen vara bättre än någon annan. Här ska alla vara lika dåliga. kritiken från vänster är så pinsam att man bara vill slå sig för pannan. Ska invandrare inte lära sig något? Är det målet? Har vänstern ingen som helst tilltro till lärarna på SFI? Skönt att det reds ut hur skolan på alla plan missköts de senaste 30 åren!


Om författaren

Författare:
Roberth Ström

Om artikeln

Publicerad: 21 feb 2008 15:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: