sourze.se

Hur många tusen år till av "MaktElitare"

"Världen har ju nu i några tusen år styrts av de mest förståndshandikappade av alla, våra nationella och globala MaktElitare."

Carl Olof Schlyter skriver följande i sin ledare här på Soruze den 10 februari: "Livet är orättvist", brukar jag säga till mina barn. Det är lika bra att inse det, men vi måste göra det bästa av det. Borde inte det vara att försöka ge alla en start i livet med så god självkänsla som möjligt oavsett intellektuella förutsättningar ? De mest spännande utbildningarna och prestigefyllda jobben och de största pengarna kommer ju ändå gå till de intellektuellt starkaste i slutändan."

Tja - visst är det så ifall vi tänker så!

Dock - det finns någonting som heter intelligens också, faktiskt... Tyvärr, tyvärr så är det än så länge en mer eller mindre i princip helt oprövad gåva av mänskligheten kollektivt sett - som dock alla är födda med - och alldeles oavsett hur vi är funtade intellektuellt. Måhända är det så att dom som vi kallar för förståndshandikappade - egentligen är de mest intelligenta - vad vet jag? Det medför i sig och att vi som benämner oss som inte förståndshandikappade - egentligen är hopplöst förståndshandikappade!?!

Världen har ju nu i några tusen år styrts av de mest förståndshandikappade av alla, våra nationella och globala "MaktElitare". Om hur det ser ut finns det några glimtar om på den här videon. Hur många tusen år till månntro - innan vi vanligt folk, dvs vi vanliga humana medmänniskor i världens alla länder, blir urless på att delta i den av våra "MaktElitare" påhittade skiten?


Om författaren

Författare:
Josef Boberg

Om artikeln

Publicerad: 15 feb 2008 17:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: