sourze.se

Mitt raserade bygge

Jag försöker stapla svarta symboler på vit bakgrund, på tvären, men det hela rasar uppåt.

Jag försöker stapla svarta symboler på vit bakgrund, på tvären, men det hela rasar uppåt. Allt jag vill säga hamnar i en hög i taket. De ser ut som små myror där de ligger, helt omedgörliga. De där omöjliga symbolerna vill inte alls samarbeta med mig ikväll. Jag tänker på Babels torn när jag ser mitt raserade bygge. Bara det att tornet i det här fallet skulle vara på tvären och att det nu rasade uppåt. Samt att mitt torn beboddes av symboler, som jag inte längre förstår. Som i sången med Wiehe. Och då rasade tornet samman.

Jag skriver därför en text utan ord. Provar att bygga meningar utan bokstäver. Men allt som blir till är ett blankt papper utan svarta symboler. Allt som jag vill säga finns där, men det syns inte.

Men jag vet att du ser. Jag vet att du vet vad det står.


Om författaren

Författare:
Minna Jonsson

Om artikeln

Publicerad: 09 feb 2008 14:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: