sourze.se
Artikelbild

Billy, rör inte min Idol-final!

Vad är det för mening med att tala om hur det ska vara och hur det kommer att bli i Idol-finalen i kväll? Ska det inte vara en spännande tävling istället för domedagsprofetsia?!

Billy Butt förklarar i långa ordalag vad han tycker om Amanda och Marie som artister. Det är väl intressant, om det hade varit saklig information, men det handlar ju hela tiden om vad Billy Butt tycker och jämför med. Han tycker säkert det är sakligt själv! Han tar upp olika exempel på artister som inte lyckats, från olika Idol-år och låter inte folk tycka själv! Till exempel säger han, att det kommer att vara de äldre som röstar på Marie i kväll! Hur vet han det? Han säger att Amanda är en "rocktjej" och det kan väl hända, men det finns dom som tycker att Marie också är en "rocktjej". Jag har hört flera stycken på jobbet och det är både unga och gamla.

Många unga gillar Marie bäst, för hon "sjunger inte falskt" som Amanda. Amanda är en speciell artist det håller jag med om, som Billy Butt i sin begeistring inbillar sig att han har upptäckt eller? Alla som har sett Amanda och som har artistkänsla och känsla för musik och konst, kan se skillnad på Amanda och Marie, utan Billy Butts hjälp! Jag kan det mycket väl!

Tack i alla fall för att du har ställt upp och förklarat samt dömt ut vissa artister, så vi andra kan förstå hur musikbranschen fungerar! Ta inte illa upp Billy Butt, jag vet att du gör ditt bästa, men jag kan inte hålla med dig om, att det är kul att inför en spännande tävling i kväll, få så mycket inmatat, hur man ska tycka och hur fel många har haft!

Du har i alla fall garderat dig och talat om, att ifall Amanda förlorar, är hon ändå bäst och att ingen kommer att köpa Maries skivor sen! Amandas däremot kommer att tas emot av ungdomen. Ungdomen kommer även att se fram emot med spänning, hennes nästa skiva! Ja, du kan ha rätt men "so what"!

Jag vill se Idol i kväll som en fest med spänning, färger och musik, inte som ett förutbestämt låtsas- jippo!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 07 dec 2007 11:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: