sourze.se

Linda Rosing, vad tänker du med då?

"Istället för att kasta ur dig dumheter som får dig att framstå som mer korkad än du är, borde du för en gångs skulle i ditt liv göra det som Carolina Gynning och nästan alla dina konkurrenter har gjort, nämligen att SLUTFÖRA någonting som du börjar på."

Egentligen förtjänar inte Linda Rosing någon replik ifrån mig. Hennes text är tramsig och det är ganska uppenbart att hon inte har den blekaste aning vad hon pratar om, men för andra läsarnas skull vill jag bemöta hennes artikel i vilken hon spyr galla över min gamle kollega Bert Karlsson och mig för att vi inte tror på hennes kompis Marie Picasso i Idol.

Det första som jag vill tala om är att Bert och jag har gjort våra respektive uttalanden om Marie Picasso helt utan varandras kännedom. Jag har aldrig diskuterat Marie Picasso med Bert. För det andra så har Linda Rosing fel när hon i sin text ansluter mig till Berts uttalanden om att Marie bör tappa vikt. Jag har aldrig sagt detta. På den punkten tänker jag annorlunda än Bert Karlsson. Det spelar, enligt min uppfattning, ingen som helst roll hur tjock eller smal en sångerska är Lisa Nilsson var mullig och 10 kg för tung när jag lanserade henne på 80-talet. Många överviktiga sångerskor har precis lika fin utstrålning som smalare sångerskor och jag förnekar inte att Marie har utstrålning. Det var Bert som sade att han tyckte att hon borde gå ner i vikt. Det får stå för honom. Genom att anklaga mig för att "tänka med kuken" visar Linda Rosing bara en sak, nämligen att hon inte kan läsa. Min artikel om Marie Picasso handlar inte ett dugg om hennes utseende eller utstrålning. Den handlar om hennes oförmåga att möta alla de viktiga kriterierna som skivbolagen kräver för att bli en popstjärna! Att hon inte håller som artist har ingenting med hennes utseende eller vikt att göra. Det har med en samlad bedömning av hela henne, d.v.s. hennes attityd, hennes lipande, hennes överspelade nervositet och framför allt eller kanske mest av allt hennes urusla val av låtar. Hennes röst är det inget fel på och det skrev jag i min artikel. Jag tänker inte upprepa vad jag skrev tidigare. Det finns att läsa i min tidigare artikel.
Länk: sourze.se

Vad som är ganska komisk är att just en sådan "riks-mega-looser" som Linda Rosing tror att hon vet bättre om vår yrkesbransch än Bert Karlsson och jag. Detta trots att Bert och jag jobbat som artistmanagers sedan slutet av 60-talet, flera år innan Linda Rosing föddes! Linda Rosing, som floppat i praktiskt taget varenda projekt hon någonsin börjat i, tror att hon vet mer om hur man lanserar en artist än vi två gubbar som har lanserat Carola respektive Lisa Nilsson. Nejmen skämt åsido - men det är verkligen ett skämt! så fattar läsarna att du Linda återigen gör bort dig. Istället för att kasta ur dig dumheter som får dig att framstå som mer korkad än du är, borde du för en gångs skulle i ditt liv göra det som Carolina Gynning och nästan alla dina konkurrenter har gjort, nämligen att SLUTFÖRA någonting som du börjar på. Då kan du bygga en karriär och när du har byggt den och lärt dig hur nöjesbranschen fungerar då kan du ge andra råd. Innan dess är det ingen åtminstone i Sverige som någonsin kommer att ta dig eller dina tramsiga utspel på allvar.


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 05 nov 2007 13:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: