sourze.se

Idol 2007 - Allt är förlåtet!

Sen tyckte jag det var komiskt med kidnappningarna. Till skillnad från vad jag trodde betydde inte en kidnappning att man var bra.

Det finns ingen garanti att någon stad kommer leverera. Hittills har auditionturnén varit en besvikelse för oerhört många, talangerna visas inte ens under programtid, dom kan man bara se genom att surfa in på tv4.se/idol. Av någon outgrundlig anledning upptar fullkomliga idioter betalda idioter? större delen av timmen, tydligen ska
svenskar vara så pass lättköpta och sitta asgarvandes åt alla stackars jävlar med noll självinsikt. Visst, jag tycker absolut det är kul i amerikanska Idol. Men där är deltagarna mycket mer extravaganta, och juryns utlåtanden är ärligare. Det känns mindre påklistrat.

En som inte känns påklistrad är Elli från Skelleftå. Ung tjej som går in och river av Anastacias "Not that kind". Ska bli mycket intressant att följa hennes framfart i programmet, enligt mig ägde hon hela avsnittet igår.

Erik, skönt afro med skön gitarr på någon form av barstol, kommerjag ihåg vagt från tidigare säsong. Vagt. Det betyder en del. Jag förstod inte alls juryns komplimanger och i mina öron låter han mycket sämre än de flesta som tagit sig till topp 100 tidigare.

Utöver detta, åter igen fan ren katastrof. Lillemor som alla
jublar sig blå över ser jag ingen musikalisk framtid alls i, man måste ju ändå tänka marknadsenligt till en viss grad. Ser inte speciellt många målgrupper hon skulle kunna tilltala, och det här betyder att hon åker ut i brist på tittarröster. Om inte juryn tröttnar på henne innan vi kommer in i bilden.

Sen tyckte jag det var komiskt med kidnappningarna. Till skillnad från vad jag trodde betydde inte en kidnappning att man var bra, vilket man märkte i bägge tjejer som fnissande och röda verklighetflyktades till Idoluttagning för en stund. Totalt ojämförbart med Sebastian och Felicia. Nej, kör kvalitetskontroll på tipsen innan ni åker ut och fjantar med dom säger jag. Nu blev ju soporna förnedrade inför alla sina vänner.

Kommer ni ihåg Anders? Killen som skulle vara med förra rundan, men som hoppade av och lämnade plats åt Erik Segerstedt? Personliga problem eller något liknande var anledningen. Nu börjar man gripa efter halmstrån, som jag saknar honom nu. Kom tillbaka, Anders - Allt är förlåtet!


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 07 sep 2007 19:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: