sourze.se

Sex, sex och åter sex

Överallt kommer alla fantastiska råd om hur den ska bli bättre.

Många artiklar här på Sourze grundar sig på sex av olika slag. I mänga kvällstidningar ges tips om allehanda G-punkter och prostataorgasmer, men sällan eller nästan aldrig nämns sex i samband med kärlek.

Finns det så lite sug efter kärlek i vårt samhälle att det inte lönar sig att skriva om den? För alla vet vi ändå att om det lönar sig att skriva om något rent ekonomiskt så finner vi det i kvällspressen i alla fall. Förklaringar på hur orgasmen ska uppnås väller in via media men man återfinner sällan kärleken med som en ingrediens. Är kärlek ute? "Piraten" skrev i någon bok att det endast lönade sig att skriva om mord och kärlek, men detta var så länge sedan att man kanske menade sex när man sa kärlek. Själv anser jag att när man nyförälskad har sex sker ett samspel mellan g-punkten i hjärtat och g-punkten i hjärnan vilket utan några som helst hjälpmedel eller tryckningar på diverse ställen, ger den ultimata orgasmen i alla sinnen och inget går att jämföra med detta.

Vi får inte glömma bort denna ingrediens, den är som själens salt, utan salt dör vi.

Samtidigt måste jag säga att det vore all idé, efter så många hårda ord som skrivits p g a vissa artiklar, att vi alla kanske skulle chartra en buss och åka till Karlshamns kulturnatt den 6 oktober, temat är nämligen denna gång just kärlek.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 01 sep 2007 09:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: