sourze.se

Var dig själv - om du vet vem du är

Det är vad jag tror vinner i längden. Hos alla!

Det finns tusentals böcker om hur du ska vara, böcker om hur du tjänar en miljon, vilket oftast reslulterar i klirr i kassan till hon/han som gav ut och skrev boken. Du blev några hundralappar fattigare och en erfarenhet rikare. Fast någon miljon landade aldrig på din tröskel.

Det finns böcker i stort sett från hur du ska lägga av en elegant brakskit på en gästtoalett, ända till hur du rätt använder en luskam.

Alla böcker har säkert sina guldkorn, frågan är bara om just du behöver någon av dem. Enligt min åsikt behövs böckerna om du är en osäker person och inte vet vem du är. Annars tycker jag att du ska fortsätta med att le mot din spegelbild på mornarna. Ge dig själv en hyllning varje dag! Inte för att du räddade världen, mer för att du kanske hjälpte någon äldre över gatan, eller gjorde inköpen, torkade av handfatet efter dig, eller vad vet jag.

Du gjorde något som fick dig och andra att må bra. Vad det var, spelar ingen roll. Men du har klart för dig vem du är och behöver inte spela teater inför någon. Det gör många andra och många är riktigt bra skådespelare och andra borde byta karriär!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 23 aug 2007 11:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: