sourze.se

Dags att tala klarspråk om Angered

Alla verkar chockade över helgens kravaller i Angered. Men med handen på hjärtat så borde ingen vara specielt förvånad över situationen i våra förorter här i Sverige, eftersom vi har sett precis samma mönster i övriga Europa och i USA.

På SVT intervjuades en gammal kvinna som talade klarspråk och sade att hon aldrig direkt känt sig trygg i Lövgärdet. Hon har vågat se det vi alla kunnat se men många blundat för, såväl etniska svenskar som invandrare. Vi vet att en massinvandringen pågått till dessa förorter och tillsammans med kravlöshet och arbetslöshet kan detta sammanfattas med ett ord: vansinnespolitik.

Detta är dömt att misslyckas och det är varken "svennars" eller "blattars" fel utan dom skyldiga hittar vi i vår riksdag, som år 1975 bestämde sig för att göra Sverige till ett mångkulturellt land med hjälp av massinvandring. För några år sedan resonerade jag som vilken indoktrinerad man som helst i dessa frågor; jag ursäktade händelser och bagatelliserade misslyckandet med integrationspolitiken. Men sedan jag flyttade till Angered har jag träffat många invandrare från jordens alla hörn som har berättat för mig om hur hatet bubblar på grund av oreglerad invandring, som kommer att sluta med att detta läckande skepp till slut sjunker.

Vi måste stoppa invandringen till Sverige och till Göteborg innan vi börjar ge varandra skulden för denna politik som då kan komma sluta i raskrig!


Om författaren

Författare:
David Agnehäll

Om artikeln

Publicerad: 07 aug 2007 15:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: