sourze.se

lm gay igen

Årets fånigaste refräng men ändå en härlig låt som har ett budskap som vi alla brode ta del av. Jag själv är lesbisk och stolt.

Pride närmar sig med stormsteg och i år kommer vi få höra oss trötta på årets Pridelåt, som för första gången är rätt så trallvänlig. Men jag är också kluven, jag vet inte vad jag ska tycka om årets pridelåt. Ena dagen är den hur bra som helst och andra dagar helt värdelös. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör mig så irriterad när jag lyssnar på låten.

Det är någon som inte passar in. Det är soft och mjukt vissa delar av låten, men sen är det något som händer. Det är en röst som förstör hela låten tycker jag och det är inte årets homo Cissi Ramsby så det borde vara någon av dessa killar. Det finns fem olika versioner på singeln och jag kan starkt rekommendera spår tre. SoundFactory Club Anthem. Sen är jag lite anti refrängen "l´m gay". Snälla, kom på något bättre tills nästa år då Stockholm slår på stort med Euro Pride.

www.stockholmpride.org


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 27 jul 2007 14:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: