sourze.se

Linda Rosing träffade sin spegelbild - på riktigt

"I Onsdags var jag i Eskilstuna på Harry’s och jobbade. En väninna till mig berättade om en tjej som bor där som är helt besatt av mig."

Jag träffade min egen spegelbild - på riktigt

I Onsdags var jag i Eskilstuna på Harry’s och jobbade. En väninna till mig berättade om en tjej som bor där som är helt besatt av mig. Hon varnade mig för henne för hon brukar vara jobbig.

"Okej!", sa jag och tänkte inte mer på det. Så farligt kan det väl ändå inte vara. När jag senare satt i intervju med Expressen på stället KOM HON! "Herregud!", sa reporten och tappade nästan hakan. "Vad är det?", sa jag och vände mig om och tittade åt samma håll som reporten. Springande mot mig kommer Linda Rosing nummer 2. "Linda Rosing är det verkligen du?", utbrister hon och sätter ner sitt vinglas och sig själv bredvid mig. Fotografen som var med bara satt och stirrade på oss. "Herregud!", sa han jag måste få fota er två tillsammans. Tjejen tittade mig rak in i ögonen och sa med förförisk röst "Fan Linda, du är det porrigaste jag har sett!" och plutade med sin Restylane-mun mot mig samtidigt som hon blinkade med ena ögat.

Jag blev så paff. Det var nästan som att titta sig själv i spegeln. Samma fylliga överläpp och blont hår och lika lång som jag och till och med samma kropp fast mina bröst är större. Sedan frågade hon "Har du nyss sprutat in Restylane i din överläpp?. Och innan jag ens hann svara så sa hon att hon hade gjort det. Jag sa till henne att jag har slutat att spruta in i läpparna. Då tittade hon missnöjt på mig och suckade. Sen när fotografen hade tjatat klart om att han ville ta en bild på oss, så skulle vi resa oss upp och ställa oss bredvid varandra. Då säger hon rakt ut "Fan bitch! du har större pattar än mig." Jag bara skakade på huvudet och reporten frågade vad hon hette och sa till henne "Är det många som har sagt att du är lik Linda?"
"Ja, det får jag höra hela tiden", sa hon och kastade med sitt långa blonderade hår. När vi stod bredvid varandra och fotografen skulle ta bilden sa hon plötsligt "Vilken tidning är ni i från?", samtidigt som hon smetade in läpparna med massa läppglans.
- Expressen!, sa fotografen och smålog så där med glimten i ögat som han alltid har. Då brast det för henne. Hon blev helt till sig och gav den ena sexigare posen en den andra och pussade mot kameran. Jag blev helt ställd, visste inte om jag skulle skratta eller vad? Hon tog tag med ena armen runt min midja och den andra handen tog hon ett fast tag om mitt bröst. Fotografen blev helt till sig och tappade blixten i golvet. "Nej!", sa jag till henne och tog bort hennes hand från mitt bröst. Men det var redan för sent för han hade tagit massa bilder redan. Men okej, det här bjuder jag på tänkte jag för mig själv. Jag har gjort henne lycklig, det här kommer hon att leva på ett bra tag. Jag gick tillbaka mot bordet där mina vänner satt och sa till varandra att dom bara inte kan fatta hur man kan bli så där besatt av någon som hon var av mig. Jag måste nog säga att det är lite smickrande ändå.


Om författaren

Författare:
Linda Rosing

Om artikeln

Publicerad: 23 jul 2007 08:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: