sourze.se

"Hejdå tjuvarna, nu åker vi bort i två veckor!"

Ett stort "Välkommen" till alla som vill roffa bort mina grejer, kunde jag lika gärna ha skrivit istället!

Kan du fatta hur dumt det är? På fullt allvar skriver en del på sina bloggar och berättar att nu ska de åka iväg på semester i fjorton dagar!

Goddag yxskaft, säger jag då! Hur tänker en del människor egentligen, om de tänker överhuvudtaget? Tjuvar kan läsa och är smarta, nuförtiden! De är inga inkompetenta pellejönsar som lullar runt och inte vet vad de ska göra för att komma åt vad de vill ha.

Grannarna kan klippa ditt gräs, tömma din brevlåda och hänga sin tvätt i din trädgård, men vad hjälper det om du annonserade på din blogg att du är bortrest?

Ja, jösses vilka tokstollar det finns i vårt samhälle. Inte att undra på att det ser ut som det gör. Kan inte låta bli att flika in det som hände allas vår Försäkringskassa. De vi skattebetalare blev blåsta på 30 miljoner! Under rättegången står bedragaren och snyftar. Han borde få en Oscar för sitt framförande!
Ni som inte har läst eller hört talas om det här, ska veta att det var inte FK som kom på honom. Det var Swedbank som tog kontakt med FK, de undrade över de märkliga transaktionerna med de höga belopp som vandrade ut från mannens konto till olika andra kontohavare. Tänk om inte banken märkt något?

Ja, tjänare, vilken värld vi lever i och vad ska vi göra åt det? Mina tankar, efter att jag hört talas om skandalen gick omedelbart till de som i åratal kämpat för att få en sjukpenning, som de kanske i många fall betalt för i form av skatter, men på grund av en försäkringsläkare som aldrig träffar sina patienter, har de inte fått sin sjukpenning beviljad. Allt för att våra "kloka" politiker vill att sjuktalen ska sjunka.

Nu ska det bli väldigt intressant att se och höra talas om att de högst ansvariga på FK får sparken. Glöm inte att jag vill veta vilka de är, innan de får sparken. Bara så att jag vet att de inte får arbete som generaldirektörer, ambassadörer eller något annat som de inte heller är kapabla till!

Åh, jag glömde en sak... jag ska inte åka nånstans, bara så du vet! Jag har ingen semester!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 20 jul 2007 08:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: