sourze.se

Rebellrobban: Negativ reaktion från socialtjänsten

Många undrar varför Rebellrobban inte får vårdnaden och varför inte mamman finns med i mina artiklar. Rebellrobert fick bannor av socialtjänsten.

Rebellrobbans historia engagerar. Det är bra. Men alla frågar, var finns mamman? Jag har av naturliga skäl lämnat henne utanför då jag inte känner henne och inte har pratat med henne.

Det är samma sak som med Luisefallet, var fanns mamman när allt hände? Jag vill uttala mig för Rebellrobert därför att jag vet att han är en snäll och juste kille, som står på de svagas sida. Och som älskar sin son. Han har vid de tillfällen, när han träffat sin son varit ensam, och haft såväl jourfosterhem som socialtjänsten emot sig, iakttagande på andra sidan. Man kontrollerade hur han lekte med sonen, hur han pratade etc.

När han bad mig följa med var det naturligt. Jag kan tala om för Sourzes läsare att jag blev förbjuden att fotografera med motivationen att detta inte var en reportageresa.

Rebellrobban fick en utskällning i telefonen efter besöket för att jag var med. Jag presenterade mig för vem jag är, sekreterare i "Samhällets Styvbarn", dock inte som skribent i Sourze. Men för mig är det fria ordet något som är större än socialtjänstens önskan att hålla saker utanför allmän insyn.

Till er som undrar mer, hör av er till Rebellrobban jag kan vidarebefordra det.


Om författaren

Författare:
Anne Skåner

Om artikeln

Publicerad: 28 jun 2007 20:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: