sourze.se

Det går att få uppmärksamhet utan skvallerpress

Alexander Erwik hotar med att aldrig mera skriva om Linda Rosing i skvallerpressen. Men ökända kan vi bli ändå, med integriteten i behåll.

Alexander Erwik hotar med att aldrig mera skriva om Linda Rosing i skvallerpressen, samtidigt säger han att det enda sättet att få uppmärksamhet är att figurera i skvallerpress. Det är det inte alls det! Gissa vilka stockholmare, folk verkligen har tagit till sitt hjärta. Jo, det är originalare som exempelvis nakenmannen från Fittja Länk: kanal5.se Nakenmannen Dominico Lo Sinno traskar omkring med shorts på Stockholms gator, mitt i kalla vintern, detta för att markera att vi klarar av kylan och att detta med kläder egentligen är ”invant”. eller Maria på plattan Länk: sv.wikipedia.org Marias enmansorkester.

Och varför tar man så gärna dessa originalare till sitt hjärta. Här pratar vi om människor som verkligen är sig själva ut i fingerspetsarna.

Vi behöver sådant i vår vilsna värld, i pseudokändislivet kring Stureplan, där folk lever i en låtsasvärld. Där vi lever i en illusion av att vi får den bekräftelse vi så innerligt trängtar efter, men egentligen är det något annat vi behöver.

Det kanske inte är helt rätt grej för Linda att ställa upp som nakenmannen, även om hon förvisso skulle få uppmärksamhet UTAN ”Se och hörs” hjälp
eller sätta sig och sjunga koraler vid Sergels Torg,
men hon liksom många andra kändisar som lämnar ut sig, skulle gott kunna ta lite inspiration från originalare se ”100 höjdare” kanal 5, för här snackar vi om folk med integritet, som står för de, de är. De är inte bara en bubbla som spricker så fort man petar på den.

Okej, man kan marknadföra sig till viss del genom skvallerpressen, men för att hålla i längden så måste man ha något att komma med. Vad är det egentligen ni marknadsför eller uppmärksammar Alexander Erwik? Ni har inte själva någon integritet som du skäller på att Linda saknar när allt ni uppmärksammar bara är en tom bubbla!

Nä, de artister, sångare, konstnärer – offentliga människor, som ratar skvallerpress, brukar vara de som överlever i längden. De som har en fingertoppskänsla hur och var de ska marknadsföra sig är de som gör starkast intryck, och det är de som tar sig till folks hjärtan.

Så detta med att du på Sourze gör anspråk på att vara en gödkalv som så många kändisar behöver, det kan du hålla för dig själv. Ökända kan vi alla bli, skillnaden är att om vi håller oss ifrån skvallerpressen, så har vi kontroll på det. Dessutom har vi vår integritet kvar.


Om författaren

Författare:
Karin Holmberg

Om artikeln

Publicerad: 19 jun 2007 18:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: