sourze.se

Namnge klåparna Skugge!

Anonymiteten är blottad! Hurra!

Jag applåderar Linda Skugge. På dom bara! Nu hoppas jag att författaren Åsa Linderborg inte blir den enda du avslöjar, som en av de som skickat dig "anonyma" hatmail. Att du nu klär av en av kulturelitens omkramade författare, är underbart! För mig spelar det ingen roll vilken författare eller journalist du sliter kläderna av, bara du gör det! Jag har alltid haft åsikter, men jag har aldrig någonsin skickat hatmail, anonymt. Jag har inte ens skickat hatmail! Jag har alltid haft mitt namn med om jag skrivit en insändare eller skickat ett mail.

Ett känt internetbolag, som hela tiden påstår att inget är så lågt som deras priser, oavsett vad man gör för att förnedra andra människor, går i det här fallet över stupet. Ingenting är så lågt som att skicka hatmail anonymt. Det finns inget som kan slå det! Bakom mailen döljer sig, rädda, fega, skitstövlar! Har du en åsikt, stå för den! Det är någon som Linda Skugge gjort hela tiden.

Jag har inte alltid hållit med Linda, men då har jag skrivit artiklar här på Sourze och skrivit under. Det är rakryggat!

Jag säger bara: När du får tag på alla de som skickat hatmail från sina egna datorer lika med fingeravtryck klä av dem och häng ut dem nakna i din krönika Linda! Jag ska applådera i takt med att de hängs ut!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 27 maj 2007 11:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: