sourze.se

Du kan få mig när du vill

Kärleken är för stor.

Och bakom mina stängda ögon svävar tanken att du kanske inte lever för mig. Den slår mig som en salt våg mot en bergsvägg. Min bergsvägg, och den är pinad nog nu. Smek mig istället, linda mig kring dina fingrar, kyss min halsgrop och alla dina förhoppningar och drömmar lägger du där. Så har jag dig nära hjärtat. Och jag ska bära dig som en fågelunge, jag när dig och ser oss växa.

Allt det vi alltid haft ligger framför oss. Längtan är benådande när den beseglas med en kyss, jag är frälst, ge mig en av alla tusentals sekunder så visar jag vägen. Älska är för litet och kärleken för stor, mina ben kanske skakar, ja, mina axlar bär en börda som är du och det tynger mig, men aldrig ger jag dig vingar. Jag bär dig som en fågelunge.


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 08 maj 2007 23:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: