sourze.se

Bush - ingen fåntratt!

Bush är bra för oss men sämre för USA brukar jag säga.

Att folk generellt har en bild av George Bush som en korkad fåntratt har jag förstått. Vad jag inte har förstått är att utan Bush hade vi haft inbördeskrig i Irak. Iran hade skjutit av sina nya kärnvapen emot Israel. NordKorea hade rustat upp än mer. Bin Laden hade fått härja fritt. Nej det vore på sin plats att tänka lite innan man bildar sig en uppfattning. Bush är bra för oss men sämre för USA brukar jag säga. Vem skulle annars kämpa emot diktaturstater? Vi i Europa tror ju på den så kallade tysta diplomatin. Det har vi sett vad det leder till!


Om författaren

Författare:
Roberth Ström

Om artikeln

Publicerad: 13 apr 2007 10:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: