sourze.se

Djursholm är inte hela Sverige!

Apropå fastighetsskatten, tycks alla tjata om Djursholm och de områden runt Stockholm.

Ursäkta, men det finns tusentals boende från Göteborg och ända ner till Helsingborg som har lidit av en högst orättvis fastighetsskatt. Fast boende på öarna runt i Bohuslän har sett hur grannarna sålt sina hus, vilket resulterat i att deras egna hus, eternitplattor fått skyhöga taxeringsvärden.

Människor som i generationer bott i fiskarstugor och haft ett tufft liv. Men det pratas det inte om i debatten som förs nu. Jag vet inte om det nya förslaget kommer att förändra möjligheterna för dessa människor, att stanna i sina hus vid havet, men jag hoppas det.

Min andra deckare, Iskall hämnd, berörde just fastighetsskatteproblemet. Den har sålt i tusental på västkusten. Undrar just vad det kan bero på?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 06 apr 2007 11:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: