sourze.se

DN struntar i sina läsare

"Nu är det tredje dagen på två veckor trettondagen som DN uteblir. Hur försvarar landets största morgontidning denna nonchalans av prenumeranterna?"

Som prenumerant på Dagens Nyheter vill jag naturligtvis läsa tidningen varje dag. Det är ju skälet till att jag prenumererar. Skulle jag nöja mig med att läsa nyheter endast vissa dagar kunde jag ju köpa lösnummer de dagarna. Nu är det tredje dagen på två veckor trettondagen som DN uteblir. Hur försvarar landets största morgontidning denna nonchalans av prenumeranterna? Expressen och Aftonbladet har för länge sen insett att deras läsare vill ha tidningarna varje dag och utkommer numera varje dag året om. För några år sen motiverade DN sin indragning av helgnummer med att "världen stannar ju inte för det - vi utkommer ju i övermorron i stället" Tala om korkad läsarinformation! Det vore intressant om DN fortfarande tycker "att vi kommer ju i morron skälet" är ett passande skäl i dagens infosamhälle


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 07 jan 2007 14:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: