sourze.se

Vakna Fadde för i helvete!

"Fadde, livet är kort och klockan tickar. Orkar du lägga ner mer tid på henne så är det ditt val, men livet är så mycket mer. Du älskar henne inte, du gillar bara den där bimboimagen hon har skapat."

Fadde nu får du fan ta och ge dig. Du är på dina knän och ber till kvinnan som till och med blottar dig i sin nya bok. Hon behandlar dig som nån jävla hund. Dags och rycka sig i kragen och bli en man. Hon är inte kvinnan i ditt liv och definitivt inte den stora kärleken. Du är bara äckligt beroende av henne. Svårt och dra gränsen mellan älska och beroende. Du måste inse att kvinnan i ditt liv hade knappast behandlat dig så här. Linda gör allt för uppmärksamhet, hon är exakt som 90 av alla tjejer. Det är dom resterande 10 du ska leta efter och dom hittar du knappas på nån jävla pub eller i nån jävla tidning.

Jag vet hur du mår och tro mig jag har varit med en mängd olika tjejer och jag har lärt mig min läxa.

Du måste vakna upp ur din fantasivärld och inse att Linda bara var ett misstag. Sluta bete dig som en hund. Titta dig i spegeln och fråga dig själv om det är det här du vill vara resten av livet.

Fadde, livet är kort och klockan tickar. Orkar du lägga ner mer tid på henne så är det ditt val, men livet är så mycket mer. Du älskar henne inte, du gillar bara den där bimboimagen hon har skapat. Att ha en snygg tjej vid din sida, men vakna, detta är inte nån jävla film.

Jag läste hennes bok och hon gör verkligen allt och offrar allt för sitt jävla ego. Till och med dig. Kan du föreställa dig henne som mor till dina barn, VAKNA FADDE!

Välkommen och mejla mig om du känner att du behöver nån och prata med som kan sånt här.


Om författaren

Författare:
Bebb Rabani

Om artikeln

Publicerad: 05 jan 2007 01:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: