sourze.se

Kom igen Linda - ta sista ordet!

"Jösses va det blev mycket Linda Rosing på Sourze helt plötsligt! Det märkliga är dock hur kommentarsskribenterna vänder kappen efter vinden."

Jösses va det blev mycket Linda Rosing på Sourze helt plötsligt! Det märkliga är dock hur kommentarsskribenterna vänder kappen efter vinden. När Linda själv skrev här var 90 av kommentarerna till hennes fördel. Den ena efter den andra av er tyckte att Linda skulle köra sitt race. Det gjorde t.o.m. jag själv. Men då skrev jag en artikel i vilken jag försökte illustrera mediafenomenet Linda Rosing och varför det nu var slutet på sagan - jag menade inte Linda någon illa utan jag bara konstaterade att sagan snart var slut och jag rådde Linda att skaffa ett liv nu. Många av er har nu hängt på min och andras texter och Linda Rosing har blivit en slags mobbningsoffer här på Sourze. Därför ber jag er visa lite hyfs och låt bli att mobba henne - hon är ju människa med känslor precis som oss alla. Och till dig Linda säger jag följande: "Kom in ifrån kylan och skriv en artikel. Den kommer att läsas av 10 gånger flera läsare än dina tidigare texter.

Vi måste kunna konstatera att Linda helt enkelt inte klarade av att hantera kändiskapet, och om hon inser detta själv kommer hon att kunna börja ett nytt och vettigare liv. När jag skrev att hon började saker utan att avsluta dem menade jag inte att hon är dum i huvudet, utan jag menade att hon tycks ha ett fladdrigt beteende. Med detta menas att en människa inte har direkt någon ordning över sitt liv. Man hoppar från den ena sak till den andra utan att avsluta första saken. Men är detta någon anledning för oss att mobba och trakassera Linda? Hur många av oss kan med handen på hjärtat säga att vi inte någon gång visat ett fladdrigt beteende. När jag var 30 bast var jag inte lika smart som jag är i dag och när Linda Rosing når min ålder kommer hon att bli betydligt smartare än hon är i dag.

Signaturen Calle Z brukar kritisera mig när jag säger att svenskfödda svenskar är ett jävla folk, så nu ska jag istället säga "ibland är vi svenskar ett jävla folk" - vi älskar att mobba och såra personer och efteråt tycka synd om dem. Den f.d. chefen för statsrådsberedning Lars Danielsson är kanske det färskaste exemplet. Nu mobbar vi Linda Rosing bara för att hon inte klarade av att hantera sitt offentliga liv. Snart kommer vi att börja tycka synd om henne. Fy på oss!

Komigen Linda! Skriv din artikel. Svara oss alla. Det kan bli din sista chans att få stor risk uppmärksamhet. Om du skriver nu på Sourze kommer Aftonbladet och Expressen att rapportera om vad du skrev - nu är din chans att få sista ordet - sabba inte den!


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 05 jan 2007 12:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: