sourze.se

Fadde, Fadde och Linda, Linda

"Känns lite ödsligt att vända ut och in på er två här när det är ett så bra forum att skriva om andra saker i livet än någons tvåsamhet som inte fungerar. Skriv naturskildringar, om politik och krig och orättvisor."

Jo, jag undrade vad som händer på Sourze just nu. Jag läser i Aftonbladet att Fadde skriver på Sourze. Jag vet i stort sett inte vem Fadde är och jag vet inte vem Linda är. Jo, jag har ju sett en del rubriker i Aftonbladet och Expressen och förstått att dom är några av dom där ny-kändisarna som tillkommit i Sverige sen jag flyttade utomlands.

Det är så många ny-kändisar, såna som sjunger och är kända för sin talang och sen har vi ju dom som blivit kända pga att ha varit med i Big Brother. Känd utan anldening som jag kallar det. Jag blir mäkta förvånad då jag först ser att Fadde skriver på Sourze och sen ser att även Linda är där och inte bara en utan flera gånger! Vad har hänt? Kändisar vill ju för det mesta ha ett privatliv och bara se sitt namn i pressen när det gäller deras jobb som t.ex. skådis eller författare eller sångare. Men här så vill man synas så till den milda grad att man skriver om sej själv! Det räcker inte med att Hänt i Vecket skriver utan man vill även bättra på lite själv! Javisst, alla som vill skriva på Sourze ska ju göra så, men det känns lite löjeväckande att kändisar skriver här. Trodde ni var måna om era privatliv. Kanske hade inte Hänt i vecket öppet på jourtid, eller?

Ja, jag är elak men det känns så tröttsamt att ni först lyckas med att bli kändisar och sedan använder ert kändisskap till nåt sånt här! Det känns lite slitet nästan som det där kändisparet som sjöng ihop på 90?-talet Angelique och nånting. Dom hade pressen i badrummet när dom badade! Varför kan inte ni två starta en blogg eller nåt sånt? Känns lite ödsligt att vända ut och in på er två här när det är ett så bra forum att skriva om andra saker i livet än någons tvåsamhet som inte fungerar. Skriv naturskildringar, om politik och krig och orättvisor.

Nu ska jag göra nått mera konstruktivt som att gå en promenad med hundarna i månskenet eller kanske sätta på en tvättmaskin.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 04 jan 2007 21:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: