sourze.se

God Jul & Gott Nytt År

...vill jag önska alla läsare oavsett vad ni läser. Bara ni gör det!

Snart kommer Tomten: och han kommer med hårda paket. Förhoppningsvis böcker. Riktigt roliga, spännande och underhållande böcker. Varför är det viktigt att läsa? Frågan kan bara besvaras av den som läser.

I dagarna har jag signerat böcker på Bokia och på Wettergrens i Göteborg. Min sista signeringsdag är onsdagen den 20 december och då får jag komma till Lysekil. För de som aldrig varit i Lysekil säger: Synd! Det är en vacker stad på c:a 10.000 invånare. Naturligtvis är staden fylld med människor på sommaren men det är även en fantastisk stad på vintern. Precis som hela Bohusläns städer, orter och samhällen.

Just nu sitter jag och tittar ut över en himmel som ser ut som en hel skogsbrand. Färgerna avspeglar sig i havet och vyn ger mig glädje och jag kan inte låta bli att utstöta små vilda rop. Inget fotografi i världen kan ge rättvisa till den här utsikten. Utanför mitt köksfönster befinner sig ekorren vid mitt fågelbord. Vigt slingrar sig ekorren runt fågelfrömataren. Ibland sitter den och äter upp och ner. Ekorren gör allt för att få i sig solrosfrön. Jag upplever ett lugn och känner mig priviligerad för att jag får vara betraktaren av detta skådespel.

Nu vill jag avsluta med att önska alla läsare en lugn och omtänksam julhelg och jag hoppas att alla har något att se fram emot inför tolvslaget 2007.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 21 dec 2006 15:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: