sourze.se

Nintendo Wii - du får träningsverk på riktigt!

Träna med TV hette det förr, nu är det verkligen så. Spelet är helt enkelt fantastiskt, men det gäller att flytta undan saker i vardagsrummet. Spelar man till exempel tennis så måste man stå upp och slå precis som när man spelar på riktigt.

Jag är en av de lyckliga köparna till Nintendo Wii, och ännu en gång visar det sig att min far hade rätt när han sa att kontakter är mycket viktigt. Jag slapp stå och köa för att sedan bli utan, gick bara och knackade på bakvägen och vips så hade jag fått köpa det. Tjänster och gentjänster, bytarsamhället finns fortfarande kvar. Jag lackerade killens bil, när han hade krockat, till ett mycket lågt pris då jag, under tiden jag bedrev egen verksamhet, satte priserna efter om folk hade pengar. Fattiga fick det billigt och rika betalade mer - Robin Hood principen. Nu visade det sig att en av de fattiga ville bjuda tillbaka och erbjöd mig möjligheten att köpa Nintendo Wii bakvägen så att jag slapp köa. Vänlighet lönar sig.

Spelet är helt enkelt fantastiskt, men det gäller att flytta undan saker i vardagsrummet. Spelar man till exempel tennis så måste man stå upp och slå precis som när man spelar på riktigt, samma sak med bowlingen och boxningen.

Äntligen ett spel där man måste röra på sig! Träningsvärk efter att spela tv-spel är äntligen ett faktum och öppnar man sen balkongdörren så har man den friska luften också, nästan för bra för att vara sant.

Fördelen med att vara förälder är att man får testa julklapparna innan julafton - ha ha detta har jag längtat efter ända sedan jag var liten och inte kunde förstå varför man skulle dra ut på tiden innan man äntligen fick öppna julklapparna. Snart är det dags för den årliga julkalkonen Canadian style, men givetvis har vi med prinskorvar och köttbullar samt julskinka och allt annat gott. Det enda jag saknar är laxmajonäs som jag brukade ha på mina kokta ägghalvor, finns nog inte längre, kan inte ´hitta det någonstans. Ett så kallat i-landsproblem, när julen tyvärr inte är en glädjens stund för alla. Byt ut spriten mot ett Nintendo Wii och du får bättre kondition, slipper bakfylla och om du köper rätt spel kan du göra allt från att spela golf i vardagsrummet i vinter till att kriga mot nazisterna i Frankrike under andra världskriget, vad kan man mer önska sig, förrutom lite laxmajonäs förstås, god jul.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 09 dec 2006 18:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: