sourze.se

Varför försvann istiden? Kan den komma tillbaka?

En av alla min frågor nu när klimatfrågorna idisslas som aldrig förr.

Välkommen Maria Wetterstrand! Dig som person känner jag inte och du är säkert trevlig men Miljöpartiets och din politik har jag svårt att svälja.

En av frågorna jag undrar över är varför försvann istiden? Den inleddes för c:a 115 000 år sedan Weichselisitiden
och 20 000 före kristus hade den sin största utbredning. När vi var c:a 8 500 år f.kr såg Sverige ut som det i stort sett gör idag med landområden. Men under den här perioden fanns inga skorstenar än mindre utsläpp av människor. Varför höjdes jordens temperatur utan påverkan av människor?

Är det kanske rent av så att dagens klimat är en naturlig följd av jordens utveckling? Vem kan tvärsäkert säga något annat? Jag tror att alltför många vill tjäna pengar på klimatförändringarna och vill lasta över kostnaden på oss vanliga dödliga. Forskarna behöver pengar för att forska och utan nya rön blir det inga nya pengar! Jag ska intresserat läsa dina svar.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 04 dec 2006 16:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: