sourze.se

Låt förhuden vara ifred

Dags att kalla in TV4. Vi måste fixa en stödgala.

Vad är det för dumheter, det här med omskärelse? Låt pojkar ha sin förhud ifred. Man säger att det finns religiösa och hygieniska skäl. Märkligt. Är religionernas gudar så ofullkomliga att de skapar pojkar som måste göras om till perfektion av människor?

Rent hygieniskt har förhuden en skyddande funktion. Vissa hävdar att det är svårt att lära ett barn hur man håller snoppen ren och därför ska förhuden bort. Vilket skitsnack! Barn tar efter sina föräldrar. Vet pappan hur man gör lär sig barnet genom att se på när pappan duschar.

Jag vill slå ett slag för förhuden. Jag vill se TV4 snickra ihop en gala för förhuden där överskottet från Bingolotto går till män som står utan förhud. Jag vill se kvällspressen knyta band och skriva protestlistor för förhudens skull. Jag har själv förhud och ställer gärna upp i en förhudskalender.


Om författaren

Författare:
Stefan Whilde

Om artikeln

Publicerad: 04 dec 2006 09:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: